Toxoplazma kedi diskisindan bulasio cig etlerden felan bebege cok zarar veren bir enfeksiyon bazi doktorlarin istememeleri entresan gelio bnaa2 çocuk doğurdum o dediğiniz nedir hiç duymadım ..
Toxoplazma kedi diskisindan bulasio cig etlerden felan bebege cok zarar veren bir enfeksiyon bazi doktorlarin istememeleri entresan gelio bnaa
bu kadar kasma beslenmene dıkkat et, hareket halınde ol ama kendını yormadan ve çiğ et yeme yeter..Kizlar 8 haftalik hamileyim herseyi takiormm oncelikle toxoplazma laneti bni cok tedirgin edio test yaptrdim cok sukur negatif ama bagisikligimda yokk heran kapicakmism gibi gelioo surekli ellerimi yikiorom eti iyice pismismi die kontrol etmekten yiyesim gelmio felan bide deodrant sampuan dis macunununda kullanilmasinda sakinca olmayan zararsiz urunler tavsiye edebilirmisnizz
Kizlar 8 haftalik hamileyim herseyi takiormm oncelikle toxoplazma laneti bni cok tedirgin edio test yaptrdim cok sukur negatif ama bagisikligimda yokk heran kapicakmism gibi gelioo surekli ellerimi yikiorom eti iyice pismismi die kontrol etmekten yiyesim gelmio felan bide deodrant sampuan dis macunununda kullanilmasinda sakinca olmayan zararsiz urunler tavsiye edebilirmisnizz
Takılma bu kadar hayatını yaşa.çiğ et yememeye ve fazla hamur yememeye çalışKizlar 8 haftalik hamileyim herseyi takiormm oncelikle toxoplazma laneti bni cok tedirgin edio test yaptrdim cok sukur negatif ama bagisikligimda yokk heran kapicakmism gibi gelioo surekli ellerimi yikiorom eti iyice pismismi die kontrol etmekten yiyesim gelmio felan bide deodrant sampuan dis macunununda kullanilmasinda sakinca olmayan zararsiz urunler tavsiye edebilirmisnizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?