• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yaptım.gobegin 9 aylık gibi diyen kv

Eski kilima döndüm kızlar :) 2 ayda çok şükür...simdi göbeğim hafif sarkık pilates yapmak istiyorum ama nasıl yapicam bilemiyorum

Ya arkadaşım ne platesi ne diyeti,vücut kendini bir senede ancak toparlıyor seni psikolojik bunalıma sokan kv ne de pes diyorum sadece!Sen sadece bebeğini emzir,emzirdikçe göbeğin inecek sıkılaşacak.Gün boyu emzirmekle yakılan kalıri iki saat spor yapmakla yakacağın kaloriye denk.Yemenden içmenden kısmadan abut cubur yemeden sadece bebeğini beslemeye odaklan.Bışboğaz kv ni de kafaya takma

O gobek yememekle veya emzirmekle sıkılasmaz spor sart hem yapin tabi kendiniz icin bir baskasi icin degil guzel.birsey hep bebege adapte olcak degilsiniz kendinizede zaman ayirin 4 ay oldu dogum yapali sezeryandi gobegim eski haline dondu sporla karin egzersizleri yapin faydasi cok

Normal beslenip sadece emzirerek 3-3,5 ayda 23 kilo vermiştim.bu dönemler insan ömründe birkaç kez tadacagi zamanlar,o yüzden ne üç ye ne kocaya ne de aynaya bakmiycaksin:)

Ben de 40 gunde 12 kilo verdim. Ustune bi 40 gun daha geçti hala ayniyim :D ve karnim da gayet sarkık. Hic spor yapmaya falan enerjim yok bebegimle zor bas ediyorum

Ahhhh bu kaynanalar! Allah bildiği yapsın. Lohusa kadına denilecek laf mı. Sanki kendi doğurmamış. Nalet kaynana:sinirli:

Eski kilima döndüm kızlar :) 2 ayda çok şükür...simdi göbeğim hafif sarkık pilates yapmak istiyorum ama nasıl yapicam bilemiyorum
youtube tan pilates videoları bul, at yere bir minder veya havlu bir saat pilatesini yap.

günde bir saat yapabilirsin değil mi?

Çok sevindim adınıza, kayınvalidenize en iyi cevap olmuş. Karın için de p90xin 15dk süren bir karın egzersizi var ısınmayla 20dk sürer, eğer sezaryenden sonra yapmanız sıkıntı değilse doktorunuza danışıp yapın yoksa dokunmayın bir süre bekleyin.

Back
X