Doğum yaptim hayatim değişti. .(koca sorunsali)

Zaten annemde kaldim ama kizimi babasindan ayri tutmayim araya sogukluk girmesin diye evime gectim.kv de zaten gicigima gidiyor surekli bi karisma derdinde.ondan uzak duruyorum cocuk bakiminda ters dusuyoruz fikir olarak

Bence annenizde falan kalmayın uygunsa anneniz ara sıra gelsin sizde kalsın. Kalamiyorsa kayinvalide kalsın. Baktirin ona. Ogretin doğruyu yanlışı. Tahmin edebiliyorum surtustugunuz konular vardır biz böyle yaptık böyle gördük vs diyordur. Ama o benim gibi yapmıyor diyerek onu elemeyin ona kendiniz gibi yapmayı Ogretin bu sizin kazanciniz olacak. Allah üzüm ömürler versin daha çok vakit gecireceksin bebeginle her an sen bakamazsin illa ki bir yerde destek alacaksın kayinvalideden şimdiden onu yontmaya başlarsan daha çok istifade etmiş olursun kendini de daha az yipratirsin.

Kizlar selam,
Evimdeki bocek istilasindan buradaki.arkadaslarin fikirleriyle az cok kurtuldum sayilir.tekrar tesekkur ederim herkese.
Gelelim asil meseleye..
Kizim bir aylik oldu bugun,onun ailemize katilacagini ogrendigimiz gun içimizden gelen heyecan ve cosku seli yerini dinginlige ve sessizlige birakti.esim aksamlari eve gelince binvir zahmetle hazirladigim yemegi yiyip haberlere bi bakayim diye salona gecer.sanmayin ki tv izlesin.elinde telefon surekli bi araba sevdasi derdinde.yillardir bu boyleydi ama dogumdan sonra iyice bana batar oldu.zaten benim gunduz ve geceleri canim cikiyo bebekle ilgilenmekten.soylemesem biraz ilgilen ben yemek yiyim banyoya gireyim diye orali degil.ama sevmeye gelince agucuk agucuk hesabi.aglayinca da 'al annesi seni istiyo'
Hayir efendim! Beni felan istemiyor cocuk.kucaginda tuttugu yatim saattir ama yorulmustur beyfendi,eee biz anneler ne yapalim gece gunduz bizimle.
Gecen gece de ben gidip salonda yatayim uyuyamam dedi.
Ben de ' ee ne yapalim yani ben de uyuyamiyorum ya sizip kalirsam ya biseye ihtiyac olursa nasil seslenecegim sana' dedim.
E ama ben yarin ise gidiyorum uykusuz olurum dedi. Ben de git nereye gidersen yat uyu deyince gitmekten vazgecti sagolsun,lutfetti.
Zaten kuafore gidemiyorum kendimden gectim kaslarim bogazici koprusu gibi birlesti nerdeyse.sac bas daginik,evime ve kendime vakit ayiramiyorum,10 dakika dusa girsem hazine bulmus hibi seviniyorum
Kizimin uyudugu zamanlarda da olan bisey yok ne muhabbet var ne flortlesme.elde telefon hep ayni...
Ben boyle hayal etmemistim ya,o kadar doluyum ki bazen kizim uyumayinca huysuzlaninca ona bagiriyorum,sonra da vicdan azabindan oluyorum.ama bittim ya kendimi hic bu kadaf degersiz gormemistim hayatim boyunca.deli divane asik oldugum adam gitti yerine sanki tanimadigim biri geldi.eve gelir gelmez sen nasilsin demek yok.sadece kizim nerde,ne yapıyor diye soruyor.ah keske sorunun sonunda da gercekten bi ihtiyaciyla ilgilense.niye aglar diye bana soruyor.sen bastan duzgun ilgilensen neden agladigini zaten bileceksin,aglayinca da anne kucagina vermek yerine gazi oldugunu,altini pislettigini anlayacaksin.
Logusayim hala,cogunuz gecer diyecek ama inan iz birakiyor,batakliktayim sanki.cirpiniyorum daha da batiyorum.kimsenin yuzunu gorneye sesini duymaya tahammulum yok,nasil basacikacagimi bilmiyorum..
Meraba canım benım de ıkı bıcuk yasında kızım var sen suan logusasın ve hersy bunalıma gırmene neden oluyor.. Benden daha agır gecıren yoktr annem yanımda ıdı kayınvalıdem ust ktta ama hep bana her dedıklerı batıodu ıkısınınde kavga etmeyen ben hergun kavga edıodum herkesle hersey batıyordu tak tak cewap verıodum kızım ölücel sanıodum sacımı agdamı hıc bırsey yapamıodum cok kotı zamanlardı ınan kı ama kırkı cıktı artı 3aylık oldu rahatladım..esım kucagına bıle alamıodu kızımı korkudan dusun senınkı gene alıomus bende o da yok .. Gecıyor ınan kı dua et ıyı olcaksın erkekler bıraz oyle ne yazık kı ..

Can
Kizlar selam,
Evimdeki bocek istilasindan buradaki.arkadaslarin fikirleriyle az cok kurtuldum sayilir.tekrar tesekkur ederim herkese.
Gelelim asil meseleye..
Kizim bir aylik oldu bugun,onun ailemize katilacagini ogrendigimiz gun içimizden gelen heyecan ve cosku seli yerini dinginlige ve sessizlige birakti.esim aksamlari eve gelince binvir zahmetle hazirladigim yemegi yiyip haberlere bi bakayim diye salona gecer.sanmayin ki tv izlesin.elinde telefon surekli bi araba sevdasi derdinde.yillardir bu boyleydi ama dogumdan sonra iyice bana batar oldu.zaten benim gunduz ve geceleri canim cikiyo bebekle ilgilenmekten.soylemesem biraz ilgilen ben yemek yiyim banyoya gireyim diye orali degil.ama sevmeye gelince agucuk agucuk hesabi.aglayinca da 'al annesi seni istiyo'
Hayir efendim! Beni felan istemiyor cocuk.kucaginda tuttugu yatim saattir ama yorulmustur beyfendi,eee biz anneler ne yapalim gece gunduz bizimle.
Ben de ' ee ne yapalim yani ben de uyuyamiyorum ya sizip kalirsam ya biseye ihtiyac olursa nasil seslenecegim sana' dedim.
E ama ben yarin ise gidiyorum uykusuz olurum dedi. Ben de git nereye gidersen yat uyu deyince gitmekten vazgecti sagolsun,lutfetti.
Zaten kuafore gidemiyorum kendimden gectim kaslarim bogazici koprusu gibi birlesti nerdeyse.sac bas daginik,evime ve kendime vakit ayiramiyorum,10 dakika dusa girsem hazine bulmus hibi seviniyorum
Kizimin uyudugu zamanlarda da olan bisey yok ne muhabbet var ne flortlesme.elde telefon hep ayni...
Ben boyle hayal etmemistim ya,o kadar doluyum ki bazen kizim uyumayinca huysuzlaninca ona bagiriyorum,sonra da vicdan azabindan oluyorum.ama bittim ya kendimi hic bu kadaf degersiz gormemistim hayatim boyunca.deli divane asik oldugum adam gitti yerine sanki tanimadigim biri geldi.eve gelir gelmez sen nasilsin demek yok.sadece kizim nerde,ne yapıyor diye soruyor.ah keske sorunun sonunda da gercekten bi ihtiyaciyla ilgilense.niye aglar diye bana soruyor.sen bastan duzgun ilgilensen neden agladigini zaten bileceksin,aglayinca da anne kucagina vermek yerine gazi oldugunu,altini pislettigini anlayacaksin.
Logusayim hala,cogunuz gecer diyecek ama inan iz birakiyor,batakliktayim sanki.cirpiniyorum daha da batiyorum.kimsenin yuzunu gorneye sesini duymaya tahammulum yok,nasil basacikacagimi bilmiyorum..
canimm yaa kiyamam gercekten cok duygulandim okuyunca.. İnşallah eşin düzelir içinş eşinle paylaşmanı tavsiye ederim...

kizlar sizlerle konusup biraz olsun rahatladim sayilir cok şükür en azindan evdeki islerimi biraz duzene soktum.esime gelince...
Ona ne oldu anlamadim ama neolduysa iyi olmus. Neden mi?
Cunku haftasonu tamamen kizimiza esim bakti tum pazar gunu de bana kaldi desem yalan olmaz sadeceemzirmek icin ben aldim kucagima.o kadar güzel bir duyguymus ki ayaklarini uzatip dinlenmek ve tvseyretmek.evet evett.. tv seyrettimvalla sadece kizimizin bakiminda degil ev islerinde de yardim etmeye basladi o gunden beri.yemek yenince sofrayi kaldirir hemen ya da kizimiza bakar oynar filan.simdi rahatladim biraz da olsa kuafore gittim ve de:KK71::KK9:
Esime sanki sihirli bir degnek degmis gibi.aksamlari istersen emzir sen yat ben uyuturum kizimiz uyanana kadar sen uykunu almis olursun diyor.birmelek cikti adamin icinden artik ne hikmetse,ne oldu bilmiyorum ama cok da güzel oldu..
Yaptiginiz butun yorumlara iyi dileklerinize ve desteklerinize coktesekkur ederim kk hatunlari:KK37:

Kizlar selam,
Gelelim asil meseleye..
Eklenti: kizlar sizlerle konusup biraz olsun rahatladim sayilir cok şükür en azindan evdeki islerimi biraz duzene soktum.esime gelince...
Ona ne oldu anlamadim ama ne olduysa iyi olmus. Neden mi?
Cunku haftasonu tamamen kizimiza esim bakti tum pazar gunu de bana kaldi desem yalan olmaz sadece emzirmek icin ben aldim kucagima.o kadar güzel bir duyguymus ki ayaklarini uzatip dinlenmek ve tv seyretmek.evet evett.. tv seyrettim valla sadece kizimizin bakiminda degil ev islerinde de yardim etmeye basladi o gunden beri.yemek yenince sofrayi kaldirir hemen ya da kizimiza bakar oynar filan.simdi rahatladim biraz da olsa kuafore gittim ve de:KK71::KK9:
Esime sanki sihirli bir degnek degmis gibi.aksamlari istersen emzir sen yat ben uyuturum kizimiz uyanana kadar sen uykunu almis olursun diyor.bir melek cikti adamin icinden artik ne hikmetse,ne oldu bilmiyorum ama cok da güzel oldu..
Yaptiginiz butun yorumlara iyi dileklerinize ve desteklerinize cok tesekkur ederim kk hatunlari:KK37:
Kaşlarınızın boğaziçi köprüsü gibibirleşmesinde koptum:)

Back
X