Doğum yaptım kara böcüğüme kavuştum

azeri_gelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
250
4
46
İstanbul
Dün bu saatler de ecel terleri döküyordum bugün ise evime dolan cennet kokusunu soluyorum!

Doğum yaptım kızlar... Dün gece 23:32 de kara böücüğüm Zeynep Nisa'm bize merhaba dedi... Çok şükür normal doğum oldu... Gününden önce geldi kızım ama iyi ki geldi! Bu duygu hiçbirşeye benzemiyor!!!:nazar::nazar::emir_bebek:

Dün arkadaşım yazmış,dua edenlerden Allah razı olsun... En kısa zamanda yine görüşmek üzere Allah'a emanet olun anneler ve anne adayları...

NOT: Doğum hikayem çok ama çok komik :9: kuzumdan ayrılmayı başardığım vakit sizlerle paylaşacağım ama şimdi meleğimi emzireyim... Hıı bu arada erken doğum yapanların sütü olmaz derlerdi hamd olsun gürül gürül akıyor !:nazar:

Gözün aydin aydin rabbim uzun uzun ömürler versin tebrik ederim dogumun kolay gecmis sanirim bizde bir an önce meleklerimizi kucagimiza alip
O cennet kokularini icimize cekeriz insallah dogum hikayeni en kisa zaman da bekliyoruz

Rabbim hayırlı uğurlu etsin....
darısı bizlere ve bekleyen tüm anne adaylarına hayırlısıyla...
inşallah kolay ve güzel bi doğum olmuştur...

Nazar Nazar

Dün bu saatler de ecel terleri döküyordum bugün ise evime dolan cennet kokusunu soluyorum!

Doğum yaptım kızlar... Dün gece 23:32 de kara böücüğüm Zeynep Nisa'm bize merhaba dedi... Çok şükür normal doğum oldu... Gününden önce geldi kızım ama iyi ki geldi! Bu duygu hiçbirşeye benzemiyor!!!:nazar::nazar::emir_bebek:

Dün arkadaşım yazmış,dua edenlerden Allah razı olsun... En kısa zamanda yine görüşmek üzere Allah'a emanet olun anneler ve anne adayları...

NOT: Doğum hikayem çok ama çok komik :9: kuzumdan ayrılmayı başardığım vakit sizlerle paylaşacağım ama şimdi meleğimi emzireyim... Hıı bu arada erken doğum yapanların sütü olmaz derlerdi hamd olsun gürül gürül akıyor !:nazar:

Maşallah barekallah, Allah size ve yavrunuza hayırlı uzun güzel ömürler nasip eylesin inşallah...
Darısı tez zamanda hayırla ve mümkün olduğunca acısız kansız bize de nasip olur inşallah :)
Sevgilerimle...

Son düzenleme:
azeri_gelini ilk önce hayırlı olsun diyorum darısı başımıza.... kac haftalık doğum yaptın onu merak ettim..

canım hayırlı olsun diyorum.Maşallah maşallah maşallah...
bebişini mis mis kokla şimdi. nasıl güzel bir duygudur hissedebiliyorum gözlerim doldu şu an. Rabbim bize de sağlıkla nasib etsin inşallah... erken olmasına rağmen tosun gibi doğmuş kuzucun. neler yedin neler içtin de yaradı bize de tiyo ver:)?

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim allah uzun uzun ömürler versin. İnşallah bende normal doğum yapıcam ve inşallah senin gibi kıpır kıpır bir mesajla bunu duyurmak banada nasip olur:)

Cnm maşallah ikinize de nazar değmesin :nazar: :nazar: doğum hikayeni tüm ayrıntılarıyla bekliyorum büyük bir merakla hepimiz bekliyoruz cnm çok bekletme bizi :16::16::16::16:

hayırlı uğurlu bol nasipli olsun meleğin... allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin canım darısı biz doğurmayanlara ama zamanında gelsin inşallah meleklerimiz ...

rabbim analı babalı büyütsün cnm bolca ver sütünü şükür ki var hemen toplar kendini çok heyecan verici bişey olsa gerek şmdiden dayanamıorum ben :) kara böcüğünün resminide koyarsın teyzeleride burdan sever artık tamam mı :):16:

allah bagislasin canim gözun aydin olsun hayirli ugurlu olsun insallahh :)) en kisa zamanda dogum hikayeni bekliyoruzz :))

Back
X