Doğum yaptım kara böcüğüme kavuştum

Gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütsün... Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin bebişine... Darısı zamanında bize inş...

Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inş.Bende doğum hikayeni merak ettim merakla bekliyorum kaç haftalık geldi bebeğin cevaplarını bekliyoruz.:49::49::49:

en başta hayırlı olsun cnm
topikte anneler gününün kutlanmasını şuan en çok sen hakediyosun sanırım :)) anneler günün kutlu olsun.

Merhaba kızlar , öncelikle iyi dilekleriniz için Allah razı olsun çok ama çoook teşekkür ederim... Bu arada Anneler Günümüzde kutlu olsun :nazar:

Gelelim sorularınıza, canlarım benim kız zaten normal haftasından yaklaşık iki hafta önde gidiyordu. Ben 36. haftanın sonunda doğum yaptım. Ama şükür ki bebeğim de bende gayet sağlıklıyız. Kızımı bugün kontrole götürdük çok hafif bir sarılığı vardı ama elhamdülülillah değerleri iyi çıktı yatırmadılar...

Şimdilik tek sorunumuz uyandırmakta sorun çekiyoruz :1: Sarılık değeri düşük ama dr. bol bol emzir dedi. Bu yüzden 45 dk ile 1 saat arasında uayndırıp emzirmeye çalışıyorum.

Hayat sanki daha başka oldu inanın ... Hem eşim hem ben sanki kızımızla yeniden doğduk... Çok başka bir duygu bu...:nazar:

Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin... Hazır meleğim uyuyorken bende doğum hikayemi yazayım :9: :9: :9:

Back
X