doğum yaptım

esmacan86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
73
11
98
arkadaşlar ben nihayet doğum yaptım mayıs 31 de. sezeryanla doğum yapacaklara söyleyeceğim var.1. si eğer yaklaşık bir hafta kadar size çok iyi bakabilecek bir yakınınız yoksa tercih etmeyin.tabii zorunlu sezeryan değilse. çünkü gerçekten bebeği tek başınıza kucağınıza almayı bırakın, yardımsız 3 gün ayağa bile kalkamadım ben. ilk günler çok zorlu geçiyor. şu an çok rahatım şükür.her işimi yapabiliyorum. ayrıca eğer imkanınız varsa spinal yaptırın çok avantajı var.mesela ben doğuma şahit oldum. bebeğimi ilk ben görüp öptüm ve bebeğimden yaklaşık bi 15 dakika sonra ben de çıktım üstelik baygın olmadığım için hemen emzirmeye başladım.narkoz olsaydı ayılma süreci var narkozun etkisiyle kusanlar var.bir sürü eziyet. spinalde çok şükür ben bel ağrısı yaşamadım.baş ağrısı da yaşamadım ama ameliyattan çıktıktan sonra 3 saat kadar başımı hiç oynatmadım ve 5 litre kadar su içtim.ayrıca kahve içtim başım hiç ağrımadı.bir de doğumdan 3 hafta öncesinden başlayarak meme uçlarına her gün bebe yağı sürüp masaj yapmıştım.çok faydasını gördüm.ayrıca size de tavsiyem her emzirmeden önce biraz süt sıkıp meme ucunu yumuşatın bu çok önemli.lansinoh gögüs kremini de eksik etmeyin derim ben.
aklınıza kötü şeyler getirmeyin allah yardım ediyor her zaman ona tevekkül edin.
kendinize ve bebişlere iyi bakın, herkese hayırlı doğumlar

tebrikler, hayirli olsun, ayrica da gecmis olsun.
Ben henuz hamile bile degilim ama bebek dusunmeye basladik ve simdiden korkular sardi tabi.
Biraz korkmama ragmen normal dogum yapmak istiyorum tabi zorunlu sezeryan olmazsa.
Sezeryani sizmi tercih ettiniz, zorunlumuydu, normal dogumu neden dusunmediniz.
Ben sezeryani tercih edenlerin neden bukadar sikintiya katlandiklarini merak ediyorum. Agrisiz normal dogum varken,
Bu konularda daha yeniyim, bilmedigim seyler olabilir, yanlis birsey soyluyorsam simdiden affola.
Allah anali babali buyutsun bebisinizi, darisi benim ve isteyen herkesin basina

Allah analı babalı,Sağlık,sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.Allah nazarlardan korusun her ikinizi.

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....
Rabbim o günleri banada vee tüm hamilelerede gösterir inşaallah...
evet sezeryan yarı ameliyat sonuçta bende mecburen sezeryan olmak zorunda olanlardanım
hep aklımda genel anestezi almak var diğerine dayanamam hissederim gibi geliyo bakalım inşaallah..

normal doğum yapanlar bunu bana çok kötü anlattılar.sezeryanlı arkadaşlarım ise daha rahat olduğunu söylediler.bilmiyorum ben hayırlısı dedim karar sürecinde ve sezeryana karar verdim.pişman değilim ama ilk günler zordu tabii.sizin içinde hangisi hayırlı ise o olsun

hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişinizi. ben de hep normal doğum hayal etm iştim ama 1 ay sonra zorunlu sezeryan olcam
doktorumuz uygun görürse spinal istiyorum. inşallah ben de rahat bi doğum geçirim bebeğime kavuşurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…