Doğum zamani kayinvalide sorunu

Mysticless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
79
42
38
37
Henüz bi bebek sahibi degilim fakat eşimle artik bi bebek sahibi olma istegi içerisindeyiz.. fakat kayinvalide sorunumuz var kayinvalidem farkli bir şehirde annemle anlaşamadıkları gbi Bnce anlaşamıyorum doğum zamanı kazasız belasız nasıl atlatıyorsunuz ben doğum zamanı ne yazıkki kalsınlar istemiyorum ama eminim kalacaklardir sizler bu süreci nasıl atlattınız 3 gün kalıp gitmelerini nasıl sağlayabiliriz bu arada esimde bu konunun ve sorunun farkinda daha önce evliliğimiz annesi sebebiyle ciddi bi sarsıntı geçirdi esimde bu konuda çok mutsuz ve sıkıntılı..psikologdan destek almayı düşünüyoruz bu süreci evliliğimiz zarar vermeden atlatabilmek için.. var mi onerileriniz

Henüz bi bebek sahibi degilim fakat eşimle artik bi bebek sahibi olma istegi içerisindeyiz.. fakat kayinvalide sorunumuz var kayinvalidem farkli bir şehirde annemle anlaşamadıkları gbi Bnce anlaşamıyorum doğum zamanı kazasız belasız nasıl atlatıyorsunuz ben doğum zamanı ne yazıkki kalsınlar istemiyorum ama eminim kalacaklardir sizler bu süreci nasıl atlattınız 3 gün kalıp gitmelerini nasıl sağlayabiliriz bu arada esimde bu konunun ve sorunun farkinda daha önce evliliğimiz annesi sebebiyle ciddi bi sarsıntı geçirdi esimde bu konuda çok mutsuz ve sıkıntılı..psikologdan destek almayı düşünüyoruz bu süreci evliliğimiz zarar vermeden atlatabilmek için.. var mi onerileriniz

Psikoloğa danıştığınızda o da açık açık söylemeniz gerektiğini söyler. Gerekirse psikolog öyle tavsiye etti dersiniz.

Daha hamile bile değilseniz ne bu şiddet bu celal? Bu kadar strese gerek yok. Hayırlısıyla o günlere ulaştığınızda çok yardıma ihtiyacınız olacak. Ha yinede istemiyorsanız o zaman tatlı dille söylersiniz. İllaki gelecekler torunlarını görmeye, bunun önüne geçmeye çalışmak bencilliğe girer bence. Yardım istemediğinizi söylerseniz zorla kalmazlar heralde. Ama çok sıkıntı ve stres içindeyseniz önce sorununuzu halledip hamile kalmayı düşünün bence, sizin ve bebeğiniz için daha iyi olur

Benım annemle kayınvalidemde hiç konuşmaz .
Bende bu sene çocuk düşünğyorum . Ben annemle konustum selam selam de tamam bitti gitti daha muhabbete girmeyın . Kayınvalidemin evi zaten bana yakın annem kalır bende 1 hafta sonra gider izmire . Sonra da kayınvalidem gelir gider arada .
Böyle olmak zorunda .
Konusun ikisiylede birbiriyle muhattap olmasınlar .
Böyle bir günde strese girmke istemiyorum de

Nasil yani sirf anlasamiyorlar diye kv torunundan mahrum mu olacak? Sonra esimle annesi yuzunden aramiz bozuldu diyorlar iste. Arkadasim daha bebek yok ortada dur bakalim bi dogsun. Bebek sadece sizin degil esinizin de bebegi. Ve o kadinin da dogal hakki gelip oglunun cocugunu gormek. Bi degisiksiniz gercekten.

merak etmeyin kalmazlar... bende korkuyordum bu durumdan bakarım ben ilgilenirim diyordu. şimdi doğum yaklaşıyor ben çalışıyorum,yorgunum demeye başladı :) çok şaşırdım.... doğum şeklim sezeryan olacak korkma en rahatı o 2 günde ayaga kalkar bebeğine bakarsın diyor biz normal doğurduğumuzda oturup emziremiyorduk bile diyor. ahahha öyle güldüm ki. bizde yardımcı bakmayı düşünüyoruz malum kayınvalide yan çizdi.

Allah aşkına daha hamile bile değilsiniz şimdiden bu ne panik? daha ne zaman nasip olur o bile belli değil yani..Hem tabii ki torununu görmeye gelecek aranızda ne olursa olsun resmen nasıl kovarım diyorsunuz o ev eşinizinde evi o çocuk onunda torunu önce Allah hayırlısıyla evlat nasip etsin deyin de kaynana gelmesin derken Rabbim aratmasın

Daha hamile bile değilseniz ne bu şiddet bu celal? Bu kadar strese gerek yok. Hayırlısıyla o günlere ulaştığınızda çok yardıma ihtiyacınız olacak. Ha yinede istemiyorsanız o zaman tatlı dille söylersiniz. İllaki gelecekler torunlarını görmeye, bunun önüne geçmeye çalışmak bencilliğe girer bence. Yardım istemediğinizi söylerseniz zorla kalmazlar heralde. Ama çok sıkıntı ve stres içindeyseniz önce sorununuzu halledip hamile kalmayı düşünün bence, sizin ve bebeğiniz için daha iyi olur
Demekki neler yaşattılarsa travma olmuş, pes gerçekten..

Demekki neler yaşattılarsa travma olmuş, pes gerçekten..
Bana mı pes? Doğmamış çocuğa don biçiliyor resmen. Neler yaşadığını bilemem tabii ama Rabbim muhtaç etmesin. Şimdiden bunun stresini yaşamak yerine destek alıp öyle hamile kalsın, biz burdan napabiliriz ki başka?

Ben hastane cikisi anneme gittim 15 gun kaldım ,esimde sıkıntı yaşamamı istemedi ortak kararımızdı, sorunu toptan çözdük ,sonrasında geldi ama ben zor süreci atlatmıştım yardımlık bir durum kalmamıştı

Back
X