Doğum

Elfada

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
136
140
23
38
ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ, Anadolu hastanesi, Ümit hastanesi Gebelik takibi Doğum süreci bilgisi olan yapabilir mi ?

Ben Ümit Hastanesi Murat Şenol'a gidiyorum. Yalnız doğum ücretleri çok fazla arttı. Kara kara düşünüyoruz. Şehir hastanesini öven çok ama devlete de güvenemiyorum. Şehir hastanesinde yoğun bakım ünitesi var mı? Yakın zamanda doğum yapan var mı?

Eskisehirli degilm ama kendi sehrimin en iyi hastanelerinden bir tanesinde dogum yaptim keske devlette yapsaydım dedim ben normal dogum yaptim 3.500 liraya normal dogum yaptığım için cok fazla ilgilenmediler tuvaletler temizlenmesi sadece oda silindi ve dikislerim vardi boş yere o kadar para verdik sadece kaynar yapip getirdiler

Eskisehirli degilm ama kendi sehrimin en iyi hastanelerinden bir tanesinde dogum yaptim keske devlette yapsaydım dedim ben normal dogum yaptim 3.500 liraya normal dogum yaptığım için cok fazla ilgilenmediler tuvaletler temizlenmesi sadece oda silindi ve dikislerim vardi boş yere o kadar para verdik sadece kaynar yapip getirdiler
Gittiğim özel hastane doğum ücreti 5000 i bulmuş galiba daha sormadım duydum. 5000 de eder mi diye düşünüyorum resmen. Çok fazla. Devletten de korkuyorum ilk doğumum. Şuanki doktorumu da çok seviyorum bırakmak istemiyorum.
5000 i verip sizin gibi düşündürtürler diye de korkuyorum . 😔

Sizinki daha fazlaymis normal dogum dusunuyorsan acikcasi 1 gun bile kaldırmıyorlar devamli çıkarma derdindeler ben sacimida evde cektim bende doktorumu cok sevdigim icin kaldim ama pek ilgi görmeyince keske drdim hemde cok
Dogum odalarina cikin bakin derim oradaki ortam nasil diye disaridan bir gozlem yapim benimde ilk bebegimdi devlet istemiyorsaniz bile daha uygun olan hastaneye bakin paraniza aciyorsunuz onu cocugunuza harcarsiniz gercekten

Sizinki daha fazlaymis normal dogum dusunuyorsan acikcasi 1 gun bile kaldırmıyorlar devamli çıkarma derdindeler ben sacimida evde cektim bende doktorumu cok sevdigim icin kaldim ama pek ilgi görmeyince keske drdim hemde cok
Dogum odalarina cikin bakin derim oradaki ortam nasil diye disaridan bir gozlem yapim benimde ilk bebegimdi devlet istemiyorsaniz bile daha uygun olan hastaneye bakin paraniza aciyorsunuz onu cocugunuza harcarsiniz gercekten
Aslında benim hastanem ortalama bir özel hastane zaten ,daha uygun yok ne yazik ki. Istanbulda kuzenim ne kadar guzel hastanede ne kadar uyguna yaptı dogumunu. Hastane fazla olunca uygun oluyor tabi. Artık rabbim hayırlısıyla bir karar verdirir inşallah.

Insallah canim esmin arkadasinim karsida istanbulda 1000 liraya dogum yapti gercekten Allah yardımcıniz olsun insallah saglikli bir sekilde kucaginiza alırsınız

Back
X