Doğum?

ucmaymuns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
15
8
1
33
Arkadaşlar merhaba az önce arkadaşımın normal dogumda damarlarının patladıgını rahım sarkması nedenıyle amelıyat oldugunu ogrendım dort gundur hastanede ayaga bıle kalkamıyor cok korktum normal mi sezeryan mi tecrubelerınızı benımle paylasır mısınız?ben suan sezeryan olmayı dusunuyorum

Arkadaşlar merhaba az önce arkadaşımın normal dogumda damarlarının patladıgını rahım sarkması nedenıyle amelıyat oldugunu ogrendım dort gundur hastanede ayaga bıle kalkamıyor cok korktum normal mi sezeryan mi tecrubelerınızı benımle paylasır mısınız?ben suan sezeryan olmayı dusunuyorum
Normal doğum yaptım. Çataldan kalkıp yürüdüm.

Ben sezaryen oldum, hiçbir şey anlamadım 🙃
Dikiş ağrım da olmadı.
Gayet memnunum.

Açıkcası arkadası dınleyınce pskolojım bozuldu oturup agladım bu cocuk nasıl cıkacak dıye ılk dogum zor oluyor dıyorlar
Benim de ilk doğumdu canım 10.30da girdim 16.45te doğurdum 😂 çok korkulacak bişey yok bence sakin olun

Gobegınız kaldı mı yada dikiş izi ne kdr günde ıyılestınız
Dikiş estetik dikiş oldu. Doğumdan 6 gün sonda banyo yapmak için bandajı çıkardığımda incecik kırmızı bir çizgi vardı.
İzi gittikçe yok oluyor. Göbeğim doğumdan sonra dümdüz olmuştu. Emzirme döneminde ben çok yemek yediğim için kilo aldım.
Yani göbeğim sezaryenden değil benim yemek yememden.
Yine de gören “aaa doğum yapmamış gibisin” diyor.
Demek istediğim göbek sizin yapınızla alakalı, sezaryenle değil.
İlk 3-4 gün bebeği kucağıma alırken biraz zorlandım, kendimi çok kasıyordum canım acıyacak diye. Ama hiç gerek yokmuş ☺️
Çok yumuşak yatağa/koltuğa yatarsanız, kalkması biraz zor oluyor (3-4 gün).
Sonra hepsi geçiyor 💗

Dikiş estetik dikiş oldu. Doğumdan 6 gün sonda banyo yapmak için bandajı çıkardığımda incecik kırmızı bir çizgi vardı.
İzi gittikçe yok oluyor. Göbeğim doğumdan sonra dümdüz olmuştu. Emzirme döneminde ben çok yemek yediğim için kilo aldım.
Yani göbeğim sezaryenden değil benim yemek yememden.
Yine de gören “aaa doğum yapmamış gibisin” diyor.
Demek istediğim göbek sizin yapınızla alakalı, sezaryenle değil.
İlk 3-4 gün bebeği kucağıma alırken biraz zorlandım, kendimi çok kasıyordum canım acıyacak diye. Ama hiç gerek yokmuş ☺️
Çok yumuşak yatağa/koltuğa yatarsanız, kalkması biraz zor oluyor (3-4 gün).
Sonra hepsi geçiyor 💗
Cok tesekkur ederım bılgılendırme için🥰 sanırım herkesın bunyesı dogum anısı başka belkı de kotuyu cagırmamak lazım normalde olsa sezeryanda olsa kotu anısı olan cok

Açıkcası arkadası dınleyınce pskolojım bozuldu oturup agladım bu cocuk nasıl cıkacak dıye ılk dogum zor oluyor dıyorlar
İlk doğumum suni sancı ile normal oldu, dikişim de vardı. Sabah 9 da yatışım yapıldı suni sancı verilip, öğlen 14.30 da doğurdum. Çataldan kalkıp kendim giyindim, hic sorun yaşamadım

Back
X