Doğum

alyna2255

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
18
1
6
27
Arkadaşlar merhaba, 35+7 deyim. Karnım göbek deliğimin üzerinde böyle top şeklinde oluyor belli aralıklarla bu doğum kasılmalarımı ?

Arkadaşlar merhaba, 35+7 deyim. Karnım göbek deliğimin üzerinde böyle top şeklinde oluyor belli aralıklarla bu doğum kasılmalarımı ?
Hayır ama ara ara bu tip kasılmalar karında ani sertlikler yaşanabilir. Vücut da hazırlanıyor

Hayır ama ara ara bu tip kasılmalar karında ani sertlikler yaşanabilir. Vücut da hazırlanıyor
Ya 33. Haftada doğumum başlamıştı nişan gelmişti doğumu durdurdular şimdi ondan korkuyorum her an doğabilir demişti doktor 2 cm açılma ile duruyorum

Ya 33. Haftada doğumum başlamıştı nişan gelmişti doğumu durdurdular şimdi ondan korkuyorum her an doğabilir demişti doktor 2 cm açılma ile duruyorum
O zaman tâbi ki doktorunuz haklı.cunku buna dair bir geçmişiniz var. Bunları diğer hamileler de yaşıyor ama vücut hazırlığı olarak. Size çok geçmiş olsun.umatim sağlıkla kucağına alırsınız. Minimum hareketle geçirin zamanınızı

36’dan itibaren sertlikler bebişi doğuma hazırlarmış. sizin durum biraz farklı sanırım çok geçmiş olsun. inşallah en güzel ve doğru zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…