Dogum

Lahya hapsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
26
9
1
29
Kizlaaar sabahta yazmistim sabahtan beri ufak ufak adet sancisi gibi agrim var daha 35 haftalik boyle olup erken dogum oalan var mii :((

Doktora git nst ye gir. Bende de adet ağrısı gibi agrilarla başlamıştı dogum. Ağrı şiddeti artarsa beklemeden giy

Bu haftalarda karın aşağıya iner, bebeğin kafası doğum kanalına girer. Adet sancısına benzeyen ağrılar bu yüzdendir, vücudunuz doğuma hazırlanır. Sıcak banyo iyi gelir.

Bu haftalarda karın aşağıya iner, bebeğin kafası doğum kanalına girer. Adet sancısına benzeyen ağrılar bu yüzdendir, vücudunuz doğuma hazırlanır. Sıcak banyo iyi gelir.
Tesekkur ederim ama sicak su dogumu tetiklermi acaba korkudan ilik yapiyorum banyoyu erken oldugu icin daha 35 haftalik

Tesekkur ederim ama sicak su dogumu tetiklermi acaba korkudan ilik yapiyorum banyoyu erken oldugu icin daha 35 haftalik
Çok sıcak olmasın tabii, gerçek sancıların başladığını anlamak için de sıcak duş ile test edebilirsiniz. Sıcak suya rağmen geçmiyorsa gerçek sancılardır.
Ben de 36. haftalık hamileyim, bir kaç haftadır adet sancısına benzeyen ağrılarım var. Karnım aşağıya indi biraz.

Back
X