Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hurma yedim bi kaç tane çay ve ananas denemedim sevmiyorum zaten 3 günde bir nst çektiriyorum dün çektiler gram sancı bişey yokMaşallah bende 37deyim hurma yiyorum şuanahududu çayı ve ananas yiyin diyorlardı ama doktora sormak lazım
![]()
Aynen yoksa doğardıOyyyy tosun içeride rahat herhalde![]()
Bebişko dönmüş mü kanala girmiş miAynen yoksa doğardıbu gidişle 41 42 haftayı görürüm gibi
![]()
Evet girdiBebişko dönmüş mü kanala girmiş mi![]()
Çok şükür artık canı ne zaman isterse annesiEvet girdi
Aynen keyfine bıraktıkÇok şükür artık canı ne zaman isterse annesi![]()
Papatya cayiniz deneyin ben oglumda aksamdan papatya cayi ictim gecesi doguma gittim39+4 olduk bebiş gelmek istemiyo fazla zorlamaya başladı kilosu 3.729 sizce ne olur merdiven inip çıksam hurma yesem faydası olurmu![]()
O tür çayları pek sevmiyorum aslında tat olarak hoşuma gitmiyo ama denerim belki fayda ederPapatya cayiniz deneyin ben oglumda aksamdan papatya cayi ictim gecesi doguma gittim![]()
Bende bugün girdim hiç bişey yok bakalım ne zaman gelecekHurma yedim bi kaç tane çay ve ananas denemedim sevmiyorum zaten 3 günde bir nst çektiriyorum dün çektiler gram sancı bişey yokperşembe günü tekrar gidicem ve perşembe cuma günü son günüm yani kullandığım uygulama doğuma 3 gün kaldı diyo inşallah doğar
![]()
İnşallahBende bugün girdim hiç bişey yok bakalım ne zaman geleceksağlıcakla gelsinler çokta özletmesinler
![]()
39+4 olduk bebiş gelmek istemiyo fazla zorlamaya başladı kilosu 3.729 sizce ne olur merdiven inip çıksam hurma yesem faydası olurmu![]()
Meryem Ana otunu doğum başlayınca kullanıyolar diye biliyorum açılma sancı fln olunca o zaman kullanılıyoAnanasın ortasını yiyebilirsiniz veya Meryem ana otu.
Meryem Ana otunu doğum başlayınca kullanıyolar diye biliyorum açılma sancı fln olunca o zaman kullanılıyo
Hmm anladımYoo, eltimin hiç sancı veya açılması yoktu.
Sunni sancı vereceklerdi balon takıp. Onu kullandı ve başladı kısa süre sonra.