- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi sevilay1984
Bu kız çocuğu çocuk gelin değil mi arkadaşlar? Yazan oldu mu bilmiyorum ama ihbar edilirse eşi!!! Ve ailesi ceza alır diye düşünüyorum
Kazen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mahkeme onayladı tarzında bişey yazıldı o yüzdenYa sence varmi sormana bile gerek yok
aklımız da deli sorularYa kızımla aynı yaştasın neden yaptın bunu kendine..yazık değilmi gençliğine?bu en güzel yilların gecip gidecek geri gelmeyecek..benim kızım arkadaşları ile konserde sinemada alışverişte eğlenirken sen bebekle uğraşacaksın. .ailen zorlamı verdi ne yaptı?yoksa hamile kaldin da evlenmeye mecbur mu oldun??neden?neden...
Resmi nikah var diyo hakim onay vermis .Bu kız çocuğu çocuk gelin değil mi arkadaşlar? Yazan oldu mu bilmiyorum ama ihbar edilirse eşi!!! Ve ailesi ceza alır diye düşünüyorumKazen
danimarka daymış hakim onaylamışBu kız çocuğu çocuk gelin değil mi arkadaşlar? Yazan oldu mu bilmiyorum ama ihbar edilirse eşi!!! Ve ailesi ceza alır diye düşünüyorumKazen
Kesindanimarka daymış hakim onaylamış
Ya nasil nikah kiyiyorlar anlam veremiyorumArkadaşlar 16 yaşını doldurduğu sürece olağanüstü sebeple ki burada anladığım kadarıyla bu sebep gebelik oluyor, evlenebilir. Yani resmi nikahı vardır, muhtemelen.
Ne yazık ki. 99 doğumluysa doldurmuştur, 16 yaşını.
Edit: Danimarkadaymış orada nasıldır bilmem
Resmi nikah var diyo hakim onay vermis .
Ne diyeyim o ana babaya da bu kızcağıza da Allah akıl fikir versin. Bebek çoluk çocuğun elinde ziyan zebil olmaz inşallah.danimarka daymış hakim onaylamış
İşte bebeği koruyorlar, anne baba bir arada olsun diye. Yoksa babayı hapse atmaları gerekecek. 16 yaşından küçük olunca zaten direk hapisYa nasil nikah kiyiyorlar anlam veremiyorum
inşallah ben 24 yaşın da or başediyorum o ne yapıcak bilemiyorum vallaNe diyeyim o ana babaya da bu kızcağıza da Allah akıl fikir versin. Bebek çoluk çocuğun elinde ziyan zebil olmaz inşallah.
Yani hapise atacaklar tabikiİşte bebeği koruyorlar, anne baba bir arada olsun diye. Yoksa babayı hapse atmaları gerekecek. 16 yaşından küçük olunca zaten direk hapis