Doğuma Hazırlık Dogum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Kizlar doguma gittiginizde nst de kasilmalariniz kac cikmisti hatirliyomusunuz??

Neden sezeryan olacaksınız,sorması ayıp?o_O
benim ilk gebeliğim de planlı sezeryandı, şimdi ssvd yaptıracak dr arayışı içindeyim açıkcası.. :KK66:

Normal eğer devamı gelmediyse senin kj gelmemiş sanırım , asıl sanci nst de düzenli gelmesidir zaten sende hissedersin.

Normal eğer devamı gelmediyse senin kj gelmemiş sanırım , asıl sanci nst de düzenli gelmesidir zaten sende hissedersin.

Benim ikiz bebeklerim,erkenden kasilma basliyormus tek bebeklere gore,nstde 2 tane sanci cikti,eve geldim evdede sik sik kasilma oluyor.

Benim ikiz bebeklerim,erkenden kasilma basliyormus tek bebeklere gore,nstde 2 tane sanci cikti,eve geldim evdede sik sik kasilma oluyor.
Sancılarınızı not alın kaç dk bir geliyor kaç saniye sürüyor düzene binerse yani düzenli gelirse hemen hastaneye gidin. Ayrıca gün içerisinde kendinizi aç bırakmayın dinlenin çok ayakta kalmayın

Sancılarınızı not alın kaç dk bir geliyor kaç saniye sürüyor düzene binerse yani düzenli gelirse hemen hastaneye gidin. Ayrıca gün içerisinde kendinizi aç bırakmayın dinlenin çok ayakta kalmayın

Hep uzaniyorum,hic yorulmuyorum,bakalim kaca kadar gidicem.

Bende ikiz gebesiydim sancılarım evde 4 gün sürdü geçer daha zamanı var diye hep yattım ama dayanamadım daha fazla doktora gittim apar topar ameliyata aldılar canım. Şükür ikiside sağ salim dogdular ama prematüre oldukları için küvözdeler
Biri 1500 biri 2050 kilo:(
Sezeryan doğum zormuş ama ikiz oldukları için doktorlar riske atmak istemiyor.
Eğer ağrın varsa hastaneye git gerekirse hergün git dr kontrol etsin
İnşallah sağ salim kucaginiza alırsınız bebeklerinizi
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

İkiz gebelik geçirdim planlanan Sezeryan tarihinden bile önce oldu doğum 36 haftalikken acil alindilar. Kuvozde kalmadilar bende iki günde hastaneden çıktım zor olmadı.saglikla gelsin bebisleriniz size de huzur mutluluk getirsinler

İkiz gebelik geçirdim planlanan Sezeryan tarihinden bile önce oldu doğum 36 haftalikken acil alindilar. Kuvozde kalmadilar bende iki günde hastaneden çıktım zor olmadı.saglikla gelsin bebisleriniz size de huzur mutluluk getirsinler
Canım gözün aydın inşallah bi ömür bebeklerinizle mutlu olursunuz
Konu dışında ama bi soru sormak istiyorum
Bende 34+6 da doğum yaptım biri 1 buçuk biri 2 kilo ama küvözdeler:( senin bebeklerin kaç kilo doğmuştu? Çok üzülüyorum onlardan ayrı olmak çok zor geldi. Simdiden teşekkür ediyorum
Konu Sahibi arkadaşım lütfen stres yapma bol bol dua et inşallah doğumun da çok güzel olur

Canım gözün aydın inşallah bi ömür bebeklerinizle mutlu olursunuz
Konu dışında ama bi soru sormak istiyorum
Bende 34+6 da doğum yaptım biri 1 buçuk biri 2 kilo ama küvözdeler:KK43: senin bebeklerin kaç kilo doğmuştu? Çok üzülüyorum onlardan ayrı olmak çok zor geldi. Simdiden teşekkür ediyorum
Konu Sahibi arkadaşım lütfen stres yapma bol bol dua et inşallah doğumun da çok güzel olur
Çok teşekkür ederim hiç üzülme benimkiler biri 3450 gr diğeri 3150 gr doğmuştu şimdi kocaman oldular sizin üzüntünuzu hissederler onlar çok güçlü oluyor hiç merak etmeyin benimkiler in kilosun un yakın olması tek yumurta ikizi olmasıyla alakali demişti dr

Çok teşekkür ederim hiç üzülme benimkiler biri 3450 gr diğeri 3150 gr doğmuştu şimdi kocaman oldular sizin üzüntünuzu hissederler onlar çok güçlü oluyor hiç merak etmeyin benimkiler in kilosun un yakın olması tek yumurta ikizi olmasıyla alakali demişti dr
Allah bağışlasın inşallah
Benmkilerde tek yumurta ikizleri ama hamileliğimde sıkıntılı geçmişti:(
Benim kızlarım daha cok küçükler işte üzülmeden olmuyor:( Rabbim kavustirsun inşallah

Benimde ikizlerim olucak,doktor 34 haftada duruma gore bakicam,eger sikinti yoksa 36 haftayi zorluycam dedi,bende sanci çiksin istemiyorum.

Back
X