Doğuma Hazırlık Dogum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım gözün aydın inşallah bi ömür bebeklerinizle mutlu olursunuz
Konu dışında ama bi soru sormak istiyorum
Bende 34+6 da doğum yaptım biri 1 buçuk biri 2 kilo ama küvözdeler:KK43: senin bebeklerin kaç kilo doğmuştu? Çok üzülüyorum onlardan ayrı olmak çok zor geldi. Simdiden teşekkür ediyorum
Konu Sahibi arkadaşım lütfen stres yapma bol bol dua et inşallah doğumun da çok güzel olur

Ne kadardir kuvezdeler canim,sancinmi cikmisti neden acil doguma alindin?

İkiz gebelik geçirdim planlanan Sezeryan tarihinden bile önce oldu doğum 36 haftalikken acil alindilar. Kuvozde kalmadilar bende iki günde hastaneden çıktım zor olmadı.saglikla gelsin bebisleriniz size de huzur mutluluk getirsinler
36 ya gore MaşaAllah cok kilolu dogmuslar,ne yediniz ne ictiniz:)

Sezeryan olacaksan neden kasılmaları bekliyorsun bence ağrısız sızısız spinal ol ohh rahat valla.

Gitmedim. Biraz yattım çıktım. Sonraki günlerde doktor bırakmadı ama yine 100 olmuştu. Yine hissetmemiştim bişey.

Benimde ilk defa nstde 1 tane 80 cikti,bundan once 20 40 60 en yuksegiydi ,80 i gorunce korktum ama sadece 1 kere cikti.

Sezeryan olacaksan neden kasılmaları bekliyorsun bence ağrısız sızısız spinal ol ohh rahat valla.

32 haftaligim daha canim ikiz gebelik,34 yada 36 yi bekliyoruz,sanci ciknca endiselendim erken gelmelerinden.

:halay::-)
genetik faktörler daha önemli bence önerilen yapın denilen herseyi yaptım gebeligim boyunca ben 180 cm baba 190 cm çocuklar normal hatta küçük değil mi

Bizde baba 1.90 ben 1.72 bakalim kac kg dogcaklar,simdiye kadar tek bebek gibi gittiler,bundan sonra yavaslar dedi kilo alimlari.

Ben 110 ve üsünüde gördüm hatta 140 -160 ayy çok fenaydı karnımı patlıcak gibi hissediyodum

Ne kadardir kuvezdeler canim,sancinmi cikmisti neden acil doguma alindin?
Bel ağrım vardı canm nst de sancım çok azdı ama ikizlerin biri digerine zarar vermeye başlamış:( 6 sında doğdular işte ama dr gününü doldurana kadar burdalar dedi :( ama benm hamileliğimde hep zor geçti yattım hep ama daha fazla tutamadım karnımda

Sen üzülme stres yapma ama hamileliğin benimki gibi değildir çünkü. Rabbim sağ salim doğurup hemencecik kucağına almayi nasip etsin inşallah

Hadi ya bende seseryan olcam:KK43:(((
Bende sezeryan tavsiye etmiyorum iki normal bir sezeryan oldum ikiside aynı ağrı olarak birinde doğuma kadar çekiyosun diğerinde doğum sonrası hangisi daha kolaydı???? Sanırım ikiside aynıydı şimdi düşününce normal doğumda çok dikişim olmuştu ve lohusalığım zor geçti ikisindede ama sezeryanda 5-6. Günü ev süpürdüm lohusalığım bitmişti sanki karar veremedim şuan :KK70:

Back
X