Doğum

Yildizbebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
3
2
1
38
Kizlar selam hamileligimin 41.haftasini doldurdum dun kontrole gittim ve bebeğim hala dönmemiş suyum çok agrim sancim ve acilmam yok ve iri bi bebek olucakmis doktorum artik almam lazim dedi ama ben sezeryan olmak istemiyorum ptesi devlet hastanesinede gitmeyi düşünüyorum sizce napayim yardimci olursaniz çok sevinirim

belki de sen ve bebeğin için en sağlıklısı sezaryen olacaktır. Neden önce kendi bebeğinin sağlığını düşünmek yerine normal doğumda ısrar ediyorsunuz? Bebek dönmemiş ve doğuma dair bir emare yokmuş bebeğiniz biraz daha beklerse içinde bulunduğu sıvı onu zehirleyebilir bunu biliyorsunuz değil mi?

Doktorunu dinlemelisin bence az degil 41 hafta. Bebeginizin sagligini dusunun icerde Allah korusun zehirlenme bile olabilir. Sezeryan olmak yada olmamak bebekten obemli degil bence

belki de sen ve bebeğin için en sağlıklısı sezaryen olacaktır. Neden önce kendi bebeğinin sağlığını düşünmek yerine normal doğumda ısrar ediyorsunuz? Bebek dönmemiş ve doğuma dair bir emare yokmuş bebeğiniz biraz daha beklerse içinde bulunduğu sıvı onu zehirleyebilir bunu biliyorsunuz değil mi?

Bebek kilo ölçümüne gore bi kaç hafta önde söylediler haftasini o yüzdende tereddüt ettim normal doğum ikimiz içinde daha saglikli olduğu için israr ediyorum hayirlisi tabiki oda ayni seyi söylerse sezeryan olucam teşekkürler kizlar yorumlariniz icin

bır başka doktorada sorun ama hıçbi konuda ısrarcı olmayın...

Bebek kilo ölçümüne gore bi kaç hafta önde söylediler haftasini o yüzdende tereddüt ettim normal doğum ikimiz içinde daha saglikli olduğu için israr ediyorum hayirlisi tabiki oda ayni seyi söylerse sezeryan olucam teşekkürler kizlar yorumlariniz icin
elbette doktorunu dinle. iri bebek ise zaten doğumun da zorlaşabilir .
vakti de baya olmuş. bence dinle doktorunu.

haber bekliyoruz senden

Canım hangi doğum şeklinin sağlıklı olduğunu biz bilemeyiz. Benim suyum gelmişti ama bebeğim çok gerideydi ve çatım çok dardı. bebeğim çıkarken son kemiğin eğikliği yüzünden büyük ihtimalle sağlıklı bir şekilde çıkamayacaktı ama doktorum normal istersen denerim yalnız zor bir süreç olacak dedi. Ben de ikimizi tehlike atmadım ve sezaryen oldum. Doğumdan beri bebeğim de ben de gayet sağlıklıyız:nazar: siz birbirinize sağlıkla kavuşun emin ol gerisi hiç önemli değil.

Back
X