Doğuma 1 ay var! Hamile hali görenleri şoke etti

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Uğursay Yeğin’le evliliğinden çocuk bekleyen Şeyda Coşkun’un doğuma 1 ay kalmasına rağmen fit fiziği şaşkınlık yarattı.
1.webp

Uğursay Yeğin’le evliliğinden çocuk bekleyen Şeyda Coşkun’un doğuma 1 ay kalmasına rağmen fit fiziği şaşkınlık yarattı. Susam adını vereceği bebeğine sayılı günler kala heyecanlı olduğunu dile getiren Şeyda Coşkun hamile olan bayanlara da ibretlik fiziği ile dikkat çekti.
2.webp

Bol bol spor yapıyorum diyerek fit olmasını spora bağladığını sözlerine ekleyen Şeyda Coşkun, yüzme çok faydalı sürekli yüzüyorum hatta tempolu bile yüzebiliyorum. Aşerdiğim zamanda istediğimi yiyorum yiyecek kısıtlamam da yok diyerek sözlerini tamamladı. Dört ay önce Uğursay Yeğin'le nikah masasına oturan ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

bu susam sıradaki simit diye gider herhalde millette iştah tutacak kadar irade ve ödem almayan bünye olsa her hamile şeyda coşkun gibi gezerdi

Susam mı puahahahahahahahaha çok aramış bu ismi heralde hayvan ismi gibi

Fiziğine şaşırdım.
Bebeğin ismi de hoş olmamış...

Bu sporla alakalı bir şey değil ki, benim bir arkadaş da sporun s sini yapmaz ama karnı aynı bu şekildeyken doğum yaptı. Toplamda 5 kilo mu ne almıştı.

Kadinin fiziği geçtim nasil doguma bir ay var bebek sanki 4 aylik bence bu foto eski gibi iç karin bile genis olsa sanmıyorum böyle olsun ebru Şallı bile bu kadindan daha zayif ve fit ama gayet güzel bir karni vardi hamilelikle alakasi yok bu kadinin

Kadinin fiziği geçtim nasil doguma bir ay var bebek sanki 4 aylik bence bu foto eski gibi iç karin bile genis olsa sanmıyorum böyle olsun ebru Şallı bile bu kadindan daha zayif ve fit ama gayet güzel bir karni vardi hamilelikle alakasi yok bu kadinin
Canım böyle olabiliyor kendi gözümle görmesem ben de inanmazdım :)

annemin apartmanında bi gelin var çok zayıf doğum yaptı 1.5 yıl önce sonra yine hamile kaldı ha doğurdu ha doğaracak devamlı hamur işi yiyor spor yapmıyor bünyesi öyle çok zayıf ve inanırmısınız göbeği dümdüz o bebek nerde diye herkes merak içinde önceki gebelğide böyleydi sezeryan oldu birde 3 kilo doğmuştu kızı ben bi doğum yaptım o biçimim :KK70:

kimmiş ki bu kadın? adını ilk defa duyuyorum.
bu zengin millleti bayılıyor zaten böyle pöfftürükten isimlere.. yahu şu çocuklara adamakıllı türkçe isim koyun yahu!

genetik güzellikleri azim ve başarı diye sunuyorlar ya insanların umudunu kırıyorlar

Bende kendi karnımı küçük sanırdım:) millet karnın küçücük diye diye bi ara bunalıma sokmuştu beni.

Kadın yıllardır spor yapıyor. Şaşırtıcı değil bence. Hatta imrenilecek bir durum. Klasik türk kadını gibi şişmek zorunda değil herkes. Görün bakın normal kiloda sağlıklı bir bebek doğuracak bu kadın, doğumdan bir hafta sonrada göbeği dümdüz olur.

Çağla Şikel 45 günlük anneyken defileye çıkmıştı karnı dümdüzdü. Çocukları da gayet sağlıklı maşallah. Kadın spor yapıyor çabuk toparlanıyor dolayısıyla. Bizde süt olsun diye bol şekerli komposto yiyip duralım ancak! Löp löp et olalım. Kıskançlıktan zayıf hamilelere annelere laf edelim sonra öyle hamilemi olur diye.

30 kilo alanda 3 kilo alanda 2500-4500 gr arası çocuk doğuruyor. İri bebek doğurmakta marifet değil. Sağlıklı olsun da zayıf doğsun. Doğunca daha çabuk kilo alıyorlar zaten.

Back
X