doğuma 1 kala...

brcozcelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
104
83
48
43
kızlar bugün kontrole gittim. bebek hareketlerinden çok daha hafif ağrım vardı zaten de çok önemsemedim. 3 cm kadar açılma vardı dr istersen suni sancı ile doğurtabilirim seni bugün dedi. yatış ister misin dedi, yok doğal olsun dedim. kanama-su gelmesi vs hiç bir şey yok yalancı kasılmalarım oluyor arada 8yalancı deme sebebim çok düzensiz) öyle düzenli 10dk da bir veya yarım saatte bir bişey yok. hatta normalden daha iyi hissediyorum hafif rahim sertleşmeleri hariç. sizce bu gece gitsem mi yoksa kasılmaların düzenli olmasını beklesem mi? bilemedim böyle tuhaf açılma yaşayan var mı?

Hadi bakalım heyecan dorukta. Ne mutlu hayırlısıyla sona geldiniz. Size çok imrendim biz de o günleri görelim inşallah. Size malesef yardımcı olamıcam henüz tecrübesizim. Şuan ne durumdasınız acaba?

Canim su an bi agrin felan yoksa gitmene gerek yok. Zaten sancılar gelince anlarsın başta 10 dk bi gelir sonra dklar daha da kısalır ozamana kadar bekle derim. Cunki dr gittiğinde de sancının gelmesini bekletirler veya da Sunni sancı verirler. Benim 3 santim açıklık olduktan iki gün sonra Doğum yapmıştım. Hayırlısıyla kurtulursun ins.

Açılmanin olmasi cok iyi daha kolay dogurursun insallah dikisinde olmaz.dr un verdigi sureye kadar bekle yine sancin olmazsa git bence suni sancida normal sanciyla ayni kasılmalari baslatiyo canim bence suni sancıylada kolay dogururdun acilmandan dolayı,

Gelişmelerden haberdar et bizide:)hayirli dogumlar olur inşallah:)

Ben 8 cm açıkla gittim hst. neye.1,5 litrelik sulari iki eline alıp merdiven inip çıkmıştım açılma artsin diye. 5dkya dusene kadar bekledim oyle gittim.40dk sürdü dogumum.Allah seni de bir avazda kurtarsın :super:

valla dünkü psikolojiyle vurdum kafayı uyudum.. aynı hafiflikte sancım devam ediyor. suni sancıdan çok korkuyorum. o yüzden gidesim yok dra :) bugün de takipteyim bakalım....

valla dünkü psikolojiyle vurdum kafayı uyudum.. aynı hafiflikte sancım devam ediyor. suni sancıdan çok korkuyorum. o yüzden gidesim yok dra :) bugün de takipteyim bakalım....

canım allah bir nefeste kurtarsın ne olur banada bizede dua et dogum anında rabbim kabul eylesin

çok zor durumda kalmadıkça suni sancıyı kabul etmeyin. Ben 7 cm ile gittim hastaneye cahilliğimden suni sancıyı kabul ettim. çok pişman oldum zaten açılmam vardı biraz daha beklesem açılacaktım. Suni sancı çok yakıyor insanı. tek sorun beklemekse bekleyin derim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.

Ayyy ne güzel çok az kaldı kucağına almana.. İnşallah bizde hayırlısıyla görürüz o günleri

çok zor durumda kalmadıkça suni sancıyı kabul etmeyin. Ben 7 cm ile gittim hastaneye cahilliğimden suni sancıyı kabul ettim. çok pişman oldum zaten açılmam vardı biraz daha beklesem açılacaktım. Suni sancı çok yakıyor insanı. tek sorun beklemekse bekleyin derim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
bende aynı düşünüyorum cnm.. çok kişinin yazdığını okudum burada ve çok kişi ile konuştum. hala ağrım sızım çok yok. zaten ayın 30 una kadar süre var. yavaş yavaş açılsın bakalım böyle.

bencede dogal bir sekilde acilmasi daha iyi :) insallah bizde goruruz o gunleri

Bişey sorabilirmiyim 33 haftalık hamile olan biri karnı oturunca katlanırmı yüz üstü yatabilir mi ?

ya hala öyle dayanılmaz bir ağrım yok. öyle düzenli bir kasılma da yok. su yok bişey yok.. deli çıkıcam.

sanırım doğurmayacağım ben. 3 cm açıklık olalı kaç gün oldu hala bende öyle aman aman bir sancı yok... bi yardım edin manyak olucam ben.

sanırım doğurmayacağım ben. 3 cm açıklık olalı kaç gün oldu hala bende öyle aman aman bir sancı yok... bi yardım edin manyak olucam ben.

Rabbim sağlıkla ayağa kalkmani yavrunu kucagina almayı nasip etsin..30'una kadar zaman vermiş zaten doktor. Sıkıntı yoksa bekle. Ben 20haftalık doğum yaptım suni sancı 'yla zor oldu :(

kızlar bugün kontrole gittim. bebek hareketlerinden çok daha hafif ağrım vardı zaten de çok önemsemedim. 3 cm kadar açılma vardı dr istersen suni sancı ile doğurtabilirim seni bugün dedi. yatış ister misin dedi, yok doğal olsun dedim. kanama-su gelmesi vs hiç bir şey yok yalancı kasılmalarım oluyor arada 8yalancı deme sebebim çok düzensiz) öyle düzenli 10dk da bir veya yarım saatte bir bişey yok. hatta normalden daha iyi hissediyorum hafif rahim sertleşmeleri hariç. sizce bu gece gitsem mi yoksa kasılmaların düzenli olmasını beklesem mi? bilemedim böyle tuhaf açılma yaşayan var mı?
Gitme arkadaşım iyice açılmasını bekle.acelen ne hem neden suni sancı alacaksın ki zamani gelinceye kadar bekle

Back
X