- 17 Eylül 2016
- 27
- 29
- 38
- 37
Merhaba, cuma günü doğumum var. Normal süreç henüz başlamadı, ben şuan 40+1 deyim, doktorum en geç cumayi beklerim, eğer süreç baslamazsa alırım dedi. Bebekte hiçbir sıkıntı yok, ben beklemek istiyorum, çünkü sezeryandan aşırı korkuyorum ama 'komplikasyonlari kabul edecek misin' diye sorulunca 'tamam sezeryan olsun'dedim. Hastaneyle önceden konuştuğum şeyleri hepsi muallak. Mesela istediğim sezeryan seçimi var mı sormadı, spinal yapicam dedi. Dogum paketi aldık ama Hastane yönetimi ilk kez yapacak bence, çünkü 2 aydır örnek fotoğraf var mı diye soruyoruz, hala yok. Eşim doğuma girsin istiyorum, çünkü gerçekten korkuyorum ama anestezi ekibi izin vermiyormuş. Düşünün 2 günüm kaldı. Hastaneden çıktığımızda üzüldüğüm için agliyordum(sessiz bir şekilde) eşim işe aynen şunları söyledi 'ne diye agliyorsun, herşey istediğin gibi mi olacak, sulalende kim bebeginin fotoğraflarını çektirmiş, cuma istemiyorsan yapma doğum, kabul ediyorum de komplikasyonları, birşeyin de eksik olsun nolmus, para mı var sanki' (biz iyi maaş alan bir ciftiz, borcumuz var tabii ki ama karsilayamayacak durumumuz yok)
Bunları sırf sakinlesebilmek için yazıyorum. Hamileligim boyunca hicbirseye aş ermedim, psikoljimi hep iyi tuttum, her şeye pozitif yaklaştım ve son dakika yine de duymadığım laf kalmadı. Şuan sırf bebeğim etkilenmesin diye sakinligimi korumaya çalışıyorum. Ne diyim, ne yapayım şaşırmış durumdayım!!!!
Bunları sırf sakinlesebilmek için yazıyorum. Hamileligim boyunca hicbirseye aş ermedim, psikoljimi hep iyi tuttum, her şeye pozitif yaklaştım ve son dakika yine de duymadığım laf kalmadı. Şuan sırf bebeğim etkilenmesin diye sakinligimi korumaya çalışıyorum. Ne diyim, ne yapayım şaşırmış durumdayım!!!!