Doğuma 2 gün kala

Uzuldugune degmedi canm bak melegin kucaginda :) bosver demekki hakkinda boylesi hayirliymis bunu bilemeyz. Belki normal dogumda sorun olurdu. Rabbim herseyi bilip en hayrlisini yasatiyo bence bizlere. Sukur ki kavustun yavruna. Bende normalden korkuyorum mesela bu kisiden kisiye degisiyo. Benm annemde 40 haftayi gectigi icin buyuk krdesimde kordon dolanmasndan sezeryan olmus bende baya beklemisim normal dogm belrtisi yokms bende sezeryanla dogmusum. Eger dogmasaydik havasiz kaliyomusuz. O yuzdn diyorm hayrlisi olmus bencede. Bak kurtuldun bile :)
Ah bu normal doğum korkusunu ne yapacağız :(

Selam herkese, ben doktoruma suni sancıyı sordum, başlamamış bir süreci tetikleyemem dedi. 40+3'de spinal aneztezi ile doğum yaptım. Gerçekten korkulacak birşey yokmuş, 5 dakikada bebeğimi çıkardılar, beni de 20 dakika sonra çıkardılar. Ama tabii ki sezeryan sonrası sıkıntı işte. Akşamına yürüdüm ama 1 hafta çok zordu. Hele ki hastaneden eve dönüşkimse söylemiyor ama eşim arabayı 10 km hızla kullanmasına rağmen bittim, sanki iç organlarım oynuyordu 1 haftadan sonra rahatsiniz ama merak etmeyin. Buarada ilgilinenlere dikiş yok artık, yapıştırma yapıyorlar, estetik duruyor daha
Ya benımkı nıye suni sancı dıye tutturuyor kı

Ah bu normal doğum korkusunu ne yapacağız :KK43:
Blmiyorm ya. Smdi dha 16. Haftadaym diye pek korku sarmiyo ama 30a yaklastigmda eminm cok korkcam. Panik atagm var zaten nefesm daraliveriyo hycnlandigmda eger normal olursa bayilmaktan korkuyorum :( bide biz ilskiyi bile rhatca yasayamiyoruz zorlaniyoruz baya diyorum o kdr sey acitiyosa bide bebegi dusun hic cikamaz :(

Uzuldugune degmedi canm bak melegin kucaginda :) bosver demekki hakkinda boylesi hayirliymis bunu bilemeyz. Belki normal dogumda sorun olurdu. Rabbim herseyi bilip en hayrlisini yasatiyo bence bizlere. Sukur ki kavustun yavruna. Bende normalden korkuyorum mesela bu kisiden kisiye degisiyo. Benm annemde 40 haftayi gectigi icin buyuk krdesimde kordon dolanmasndan sezeryan olmus bende baya beklemisim normal dogm belrtisi yokms bende sezeryanla dogmusum. Eger dogmasaydik havasiz kaliyomusuz. O yuzdn diyorm hayrlisi olmus bencede. Bak kurtuldun bile :)

Doğum çok farklı psikolojiymiş, insan cikamazsam diye bile düşünüyor ki ben normalde sakin bir insanım çok şükür allaha bugünleri gördük. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepimizin evlatlarını bağışlasın

Ya benımkı nıye suni sancı dıye tutturuyor kı
Sen doktoruna güven canım, bak ben ne hastaneye ne doktora ne aneztezi ekibine güveniyordum, sinirlerim alt üst olmuştu. Belimden spinal ignesini vururken dua edip agliyordum korkudan. Çok şükür sorunsuz atlattık, inşallah seninki de bir avazda biter, benim için normal doğumu destekleyen doktor iyi doktordur, çünkü diğerleri uğraşmak istemediği için kesip alıyor ve 3 kere sezeryan olma hakkın var, düşünsene annelik hakkını sınırlı tutuyorlar. Sen içini ferah tut, bak ben 17. Gündeyim bebegimizle, millet haklıymış, doğum ne ki asıl sonrası mesele

Sen doktoruna güven canım, bak ben ne hastaneye ne doktora ne aneztezi ekibine güveniyordum, sinirlerim alt üst olmuştu. Belimden spinal ignesini vururken dua edip agliyordum korkudan. Çok şükür sorunsuz atlattık, inşallah seninki de bir avazda biter, benim için normal doğumu destekleyen doktor iyi doktordur, çünkü diğerleri uğraşmak istemediği için kesip alıyor ve 3 kere sezeryan olma hakkın var, düşünsene annelik hakkını sınırlı tutuyorlar. Sen içini ferah tut, bak ben 17. Gündeyim bebegimizle, millet haklıymış, doğum ne ki asıl sonrası mesele
Canım haklısın da ınan tedırgın oluyorum hareket efıyor mu etmıyor mu ıyımı bısey olur mu haftası buyuyunce rıskler artıyor

Selam herkese, ben doktoruma suni sancıyı sordum, başlamamış bir süreci tetikleyemem dedi. 40+3'de spinal aneztezi ile doğum yaptım. Gerçekten korkulacak birşey yokmuş, 5 dakikada bebeğimi çıkardılar, beni de 20 dakika sonra çıkardılar. Ama tabii ki sezeryan sonrası sıkıntı işte. Akşamına yürüdüm ama 1 hafta çok zordu. Hele ki hastaneden eve dönüşkimse söylemiyor ama eşim arabayı 10 km hızla kullanmasına rağmen bittim, sanki iç organlarım oynuyordu 1 haftadan sonra rahatsiniz ama merak etmeyin. Buarada ilgilinenlere dikiş yok artık, yapıştırma yapıyorlar, estetik duruyor daha
Maşallah sizin adınıza cok sevindim , bebeğinizi sağlıkla büyütmeniz ve bir an önce iyileşmeniz dileğiyle gözünüzaydın

Doktorunuz kimdi eryaman hastanesin de merak ettim oskar bey mi

merhaba geçmiş olsun çok sevindim darısı bize olur inşallah. hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah. şuan 21 haftadayım. bende doğumu Eryaman hastanesinde düşünüyorum. Oscar beyi çok methettiler. fiyatıda uygun. büyük ihtimalle benimde sezeryan olacak. ama panik olurum diye korkuyorum genel anestezi istiyorum. ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

21 haftada nasıl doğum şekliniz belli oldu siz mi sezeryan istiyorsunuz benim de ilk gebeliğim normal olsun istiyorum sincan koruya hüseyin pehlivan a gidiyorum genel de eryaman a giden arkadaşlar sezeryan oluyor
merhaba geçmiş olsun çok sevindim darısı bize olur inşallah. hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah. şuan 21 haftadayım. bende doğumu Eryaman hastanesinde düşünüyorum. Oscar beyi çok methettiler. fiyatıda uygun. büyük ihtimalle benimde sezeryan olacak. ama panik olurum diye korkuyorum genel anestezi istiyorum. ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

21 haftada nasıl doğum şekliniz belli oldu siz mi sezeryan istiyorsunuz benim de ilk gebeliğim normal olsun istiyorum sincan koruya hüseyin pehlivan a gidiyorum genel de eryaman a giden arkadaşlar sezeryan oluyor
canım benim bacağımda platin var bide daha önceden ameliyat olmuştum o yüzden riske atmak istemiyorum. direk sezeryan düşünüyorum.

anladım canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla evlatlarımızı alalım kucağımıza :)
amin canım inşallah :) Hüseyin Pehlivan içinde çok güzel şeyler duydum. benim arkadaşım da onda yaptı doğumu çok memnundu. inşallah seninde öyle olur. :)

Inşallah hayırlı dogumunuz olur, genel yaptıranların hiçbiri tavsiye etmedi. Hiç birşeyin farkında olmuyormussun, olayın tadını bile çıkaramıyorsun dediler. Bende çok korkan biri olarak söylüyorum, zerre korkma. Cidden 20 dakika sürdü, başlarken agliyordum, boşa ağlamışım. Fotoğraflarımı görsen, gayet gülüyordum. Hiçbir komplikasyon yaşamadım şükür.
Sadece sana tavsiyem şu olur: ben doğum,fotoğrafçı, süsleme, suit oda anlaştım. 2 gün önce gidip teyit ettik, nitekim doğum sabahı giriş yaptım acilden, verdikleri oda numarası suit değildi(ailemiz çok kalabalık olduğu için suit istedik) önceden oda hazırlanacaktı, nerdeee. Fotoğrafçı odaya gelip çekime baslamaliydi ama dogumhaneye anca yetişti, bu konuda henüz çok acemiler.

Blmiyorm ya. Smdi dha 16. Haftadaym diye pek korku sarmiyo ama 30a yaklastigmda eminm cok korkcam. Panik atagm var zaten nefesm daraliveriyo hycnlandigmda eger normal olursa bayilmaktan korkuyorum :KK43: bide biz ilskiyi bile rhatca yasayamiyoruz zorlaniyoruz baya diyorum o kdr sey acitiyosa bide bebegi dusun hic cikamaz :KK43:

Şimdiden düşünmemek lazım en iyisi hergün binlerce kadın doğuruyor ilk biz değiliz diyince rahatlıyorum biraz. Panik atak varsa spinal de olamazsın sanırım

Şimdiden düşünmemek lazım en iyisi hergün binlerce kadın doğuruyor ilk biz değiliz diyince rahatlıyorum biraz. Panik atak varsa spinal de olamazsın sanırım
Kiz ben igneye bakmadan oluyorm yoksa tansiyonm dusuyo. Yanmda annemde ameliyata girse korkmamda iste yalnz olnca korkcam baya :) hayrlisi olsun ya kucagma aliyimda ben aciya katlanirim sdce tansiyonm dusmesn yeter

Back
X