Doğuma 3 ay kaldı hala Dr bulamadım yardım lütfenn :(

milyontiplikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
149
14
68
Merhaba arkadaşlar 27.haftalık gebeyim ilk bebeğim olacak takiplerim koşuyolu medipolde Sema ovalı da fakat kendisi sürekli hasta ve gece olacak doğumlara hastanede nöbetçi dr giriyor,buna benim için olumsuz faktör.Ben güler yüzlü ilgili hamile psikolojisinden anlayan ve gebeliğimin her evresinde yanımda olacak kendimi ve bebeğimi ona güvenle teslim edebileceğim bir dr arıyorum halada bulmuş değilim :((

araştırmalarım sonucu 7/24 doğum hizmeti veren ve bebekdostu hastane olan Central Hospital kozyatağına rastladım sizin düşünceleriniz neler ve doğum fiyatları araştırmasını yaptım benm çıkacağım rakam en fazla 3,000tl olacak nolur tecrübeli fikir sahibi arkadaşlar yardım etsin stresten uyku uyuyamıyorum:(

Ben de Central hospital kozyatağına gidiyorum. Figen hanım doktorum. Çok tatlı bir bayan. Ancak, ben hamileliğimin başlarında olduğum için doğum ayrıntılarını sormadım. Görüşmeni tavsiye ederim. Muayene ücreti 55 ti, 60 a çıktı. Doğum ücretini tam hatırlamıyorum ama , normal doğum 1000, zorunlu sezaryan 2000, isteğe bağlı 2500 civarı gibi hatırlıyorum. Telefonda söylüyorlar. Ablam sormuş bana söylemişti ama aklımda hiç net fiyat kalmadı. İnternet sitesinde de çeşitli bilgiler var.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:emir_bebek::nazar:

Ben de Central hospital kozyatağına gidiyorum. Figen hanım doktorum. Çok tatlı bir bayan. Ancak, ben hamileliğimin başlarında olduğum için doğum ayrıntılarını sormadım. Görüşmeni tavsiye ederim. Muayene ücreti 55 ti, 60 a çıktı. Doğum ücretini tam hatırlamıyorum ama , normal doğum 1000, zorunlu sezaryan 2000, isteğe bağlı 2500 civarı gibi hatırlıyorum. Telefonda söylüyorlar. Ablam sormuş bana söylemişti ama aklımda hiç net fiyat kalmadı. İnternet sitesinde de çeşitli bilgiler var.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:emir_bebek::nazar:

Teşekkür ederim canm:)

Bir arkadaşıma da sema ovalı gece doğuma gelemeyeceğini söylemiş, çok komik bir doktor o zaman biz sana niye gelelim ki hamileliğimizin her aşamasını takip edebilecek doktor seçeriz. Hiç pozitif şeyler hissetmiyorum............ üzgünüm sevenleri için

Back
X