doğuma az kala depresyon olurmu?

boncuklu gelin

Umutlu
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
1.000
1.455
133
arkadaşlar ocakta bebişimi kucağıma alacağım için hem çok heyecanlı hemde sabırsızdım ama şu son günlerde bana bir şeyler oldu..sebepsiz yere ağlıyorum,aklıma kötü kötü düşünceler geliyor.bu durum rüyalarımı bile etkiliyor.rüyamda çocuğumun özürlü olduğunu görüyorum ve günlerce bunun etkisinden kurtulamıyorum.yemeden içmeden kesildim resmen,sürekli yatmak istiyorum,uyumak düşüncelerimi unutmak istiyorum ama uyuyunca yine öyle rüyalar görmekten korkuyorum..uyku düzenim yeme düzenim sosyalitem tamamen bozuldu..biraz gezip kafamı dağıtayım diye çıkıyorum hiç zevk almıyorum geri eve kapanıyorum..ev işi zaten hak getire..her yer batsa umrumda değil..bebeğime kıyafet alırken tedirgin oluyorum ya bir şey olur da bunları giydiremezsem diye..ağlama nöbetlerim başladı..eşimden uzaklaştım iyice, konuşmamak için uyumasam bile yatak odasına kapanıyorum..tüm tetkiklerim çok güzel çıkıyor sorun yok,sorun bende..bunun sebebi ise 15 yaşındaki oğlumun OTİZMLİ olması..çokzor yıllar geçirdim ve yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..oysaki bebek sahibi olmayı ne çok istedim bilemezsiniz..allahım bize ve bebeklerimize yar ol yardımcı ol amin :(((((

Ilki otizm oldu diye ikinciside oyle olcak die birsey yok.Allah sana nur topu gibi bir bebek verir insallah.aklina boyle seyler getirme.tetkiklerinde de sorun yokmus.kendini uzme.uzuldugunle kalirsin.hayirli dogumlar...

Back
X