Doğuma az kala vajinal temizliginizi nasıl yapıyorsunuz?

Benyazmazsamsenyazmazsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
395
142
53
Kizlar son ayın içindeyim Doğuma da az kaldı erken doğum olursa diye bi korku var icimdehazirliksiz yakalanmak en büyük korkum sancı basladimi ya tüylerim uzun olursa alacak fırsatım olmazsa diye cok korkuyorum sizler doguma yakin zamanlarda nasıl hallettiniz ağda yapıp yeni çıkmış ve agdayla alinamayacak tüyleri soruyorum jiletle alamam goremiyorum çünkü

Canim benimde son iki haftam kaldi gecen hafta agda yaptim eh oldu olmadi tuy dokucu daha once almistim denedim doktorada sordum istedigin sekilde temizligini yapabilirsin dedi kullandim tavsiye ederim sesu avakadolu hem jilet gibi kasinti yapmiyor ama dikkatli kullan fazla aytintiya girme yakiyor benim sezeryan olacagi icin bi gun onceden alirim diyorum

:KK43: eşim yurt dışında çalışıyor tüy dokucu krem kullanmak zararli mi acaba kullannan oldu mu
canım ben son gün tüy dökücü kremle almıştım tek tük uzayanları ama benim sezeryandı günüm belliydi o güne kadar da ağda yaptım 7 gün kala bıraktım ağdayı tüy dökücü krem kullanabilirsin ama sadece kenarlara kullan ;)

Canim benimde son iki haftam kaldi gecen hafta agda yaptim eh oldu olmadi tuy dokucu daha once almistim denedim doktorada sordum istedigin sekilde temizligini yapabilirsin dedi kullandim tavsiye ederim sesu avakadolu hem jilet gibi kasinti yapmiyor ama dikkatli kullan fazla aytintiya girme yakiyor benim sezeryan olacagi icin bi gun onceden alirim diyorum
Daha önce kullandım bende de yanma oldi hamilelikte kullanmaya korkuyorum o yuzden

canım ben son gün tüy dökücü kremle almıştım tek tük uzayanları ama benim sezeryandı günüm belliydi o güne kadar da ağda yaptım 7 gün kala bıraktım ağdayı tüy dökücü krem kullanabilirsin ama sadece kenarlara kullan :KK66:
Doğum normal olacak sadece kenarlar kurtarmaz ki her yere sursem zarar verir mi sence

Bende kuafor diye dusunuyorum her ne kadar istemesemde.. Cunku kuafor cok hijyenik olmali nasil guvenirim bilmiyorum
Kuaföre ağda yaptırabilirsiniz. .
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. .
Inşallah zamanlama doğru olur tüy derdimolmaz doğum zamani allah hekesin bebeğini kucağına sağlıkla almayi nasıl etsin

Ben ilkinde ayna yardımı ile jiletle alıyordum. Açıkçası zorlanmadim pek. Fazla uzamadan yaparsan zaten rahat yaparsin. Bende hep senin gibi düşündüm ilk hamilelegim de ve dikkat ediyordum. İyi ki de etmişim erken doğum yaptım. Kızım 1 ay erken geldi. Simdi ikinci prenses yolda bu sefer eşimden yardim alacağım. ;)

Back
X