Doguma cok az kala kapı susu, bebek sekeri, hediyesi arama telasına dusen anneler

simurgcy2006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
90
2
86
Ankara
Arkadaslar,

Doguma cok az kala kapı susu, bebek sekeri, hediyesi arama telasına dusen annelerden biriyim ben de.. CADIARZU

Fakat nereye baktıysam ates pahası geldi fiyatlar.. :uhm:

Ben de koca gobegime aldırmadan düştum Suluhan (Ankara) yollarına.. :CüvCüv:

Aldım malzemeleri, oturdum, bir gunde bitirdim azimle.. :lepi:

Tum bunları hazır almak istesem yaklasık 250 YTL yutacaktı. kötükedihüso

Ben neredeyse yarı fiyatına kapattım olayı:) :teytey:

Olmus mu, bakın bakalım.. sengözlerimebaksanab

Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum..

Herkese hayırlı dogumlar dilerim..

Flickr: cyu2006's Photostream

ayy teşekkür ederim cnm bende kızımın şekerlerini kendim yaptım hatta mevlüt yapıp dağıttım bile.biz en iyisi seninle bu bebek şekeri işine girelim:roflol:

Nilufer, seninkilerin de fotosu var mı :uhm:

Varsa eklersen sevinirim.. a.s.

Girelim bu ise teklifini kabul ediyorum kaydirigubbakcemile a.s :roflol:

İstanbul hatta Marmara bolgesi ve civarını sen al, ben de İç Anadolu ve civarının bolge sorumlusu olayım.. sırnaşık şey

Diğer bolgelerden bolge temsilciligi isteyenler de fotolarını koysunlar da bir görelim.. süprizzzzz

Sevgiler..

valla süper olmus benim el becerimde pek yok hepsini hazır aldım ama öyle fahiş fiyatlar tutmadı..canım mevlüt yapan arkadaslar ne kadar yeter acaba mevlüte ortalama

Benim yapacak zamanım yoktu. Hem de ucuz alacağım yerleri bilmiyordum ama Dostcity arkadaşımız uygun fiyata yaptı herşeyi sağolsun. Hatta bugün ek sipariş vereceğim kendisine ulaşabilirsem. hihoyyyt

valla süper olmus benim el becerimde pek yok hepsini hazır aldım ama öyle fahiş fiyatlar tutmadı..canım mevlüt yapan arkadaslar ne kadar yeter acaba mevlüte ortalama

Sevgili Ceyrem,

Benim gorumcem mevlutune yaklasık 30 kisi cagırdı..

Herkese birer tane dusecek kadar, belki bir on tane de ekstra hazırlasan yeter sanırım. :uhm:

Burada belirleyici olan cağıracağın kişi sayısı ve bir de mevlüt için almayı planladığın üründe nelerin olmasını istediğin.. Zira mevlütte benim içine koyduğum lavanta yerine bonbon veya küçük lokum tercih edersen fiyat biraz artar sanırım.. Çikolota zaten fiyatı neredeyse ikiye katlıyor.. :çok üzgünüm:

Biblolu ürünler için fiyat artarken, benim yaptığım çiçekli hediyeler daha uygun fiyata mal oldu.

Dilerim gonlune ve kesene uygun ürünler alabilirsin.. Ama kendin yapmak istersen, ben nasıl yaptığımı sana anlatırım.. :1hug:

Sevgiyle kal.

Allah bebeğini sizlere bağışlasın..:ecrin_bebek:

tabi bizimkiler bitti dağıttım ben her renginden kendime ayırmayı unutmadım ama:)

Vay vay vay.. hihoyyyt

İşte cıvıl cıvıl diye ben buna derim! kaydirigubbakcemile3

İtiraf etmeliyim sen bu işi benden daha iyi becermişsin. :hooray:

Bebisim, Allah kısmet eder de doğarsa ben de mevlüt için böyle şeyler yapabilirim ortak :sm_cool: kaydirigubbakcemile5

Bu şekilde gidersek piyasanın en guzel hediyelerini biz yaparız vallahi a.s :roflol:

Muhabetle.. a.s.

yapımı çok kolay bunların cnm yap sende peki sen bu yaptıklarını mevlütte dağıtmıycakmıydn? bebiş gelmeden başla bence cnm yapıcaksan yoksa zor olur o zaman yakın olsak yardım ederdim ben sana:1hug:

bebek şekerleri çok pahalı olduğu için ben almayı düşünmüyorum.
el becerimde yok yapamam.
ama cy2006 çok hoş olmuş eline sağlık.
ben bebek şekeri yerine çikolata almayı düşünüyorum.
bakalım kararım değişmeze.
kapı süsleride hep klasik mavi pembe henüz hoşuma giden bir şey bulamadım.

Ben ablama malzemesini alıp yaptım.Ankara'da Ulus Suluhan'dan aldım.Üst katta sanırım ikinci köşede bir dükkan var.Hem hazır alabiliyorsunuz, hem de malzemesini alabiliyorsunuz.Ben kendim yaptım.Fiyatlar da gayet uygun.Ankara'dakilere tavsiye ederim.

Hepsi cok güzel :))
Ellerine Saglik..

Bunun Böyle fiyatı ne kadar ?

Kelebekler rengarenkmi hep yoksa baskada oluyormu mesela bembeyaz sepetle ne kadar olur? 50 adetlik ?

bende dün eminönünde bebek şekeri sepeti bakanlardanım...beğendiğim 3 modeli ekliyim..

en basit ve ekonomiği biberon olan içine çikolata koy hediye et...biberon 60 kuruşa felan geliyo...

diğerleride esprili tüllerle kokularla süslenince daha şık bişey olur onlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…