- Konu Sahibi erdemine19
merhaba kızlar 1 ay geçmesine rağmen hala toparlanamadım ben çok kötüyüm...son adet tarihime göre 28 ekim de doğum olucakdı..ama bende hiçbir belirti yoktu hareketlerini hissediyordum taki hastaneye gitmeden önceki akşama kadar karnım taş gibi olmuştu...ama insanın aklına gelmiyor ki böyle birşey dedim heralde doğuma gidicem normaldir sabah doktora gittim dedim 28 ekim de olucakdı ama bende hiçbir belirti yok bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi baktık yoktu öyle kötü oldum ki hemen ultrasonla baktılar bağırsaklarında problem olduuu kordon dolanması 2 defa olduğunu söylediler öldüğünü...ben yıkıldım ya inanamıyordum bu kadar sorunsuz geçen hamileliğimin sonu ölümdü kaç defa gittimsede hastaneye hep cinsiyetini göstermiyordu bir türlü de öğrenmek nasip olmamıştı daha ilk di yaşım da 20 çok kötü oldum ya bebeğim karnımda ölmüştü...ne yapıcaklar bilmiyorum nasıl alıcaklar normal doğumla aldılar o zaman öğrendim ki kızım varmış benim
((bebek sesi duymak istemiyordum götürün diyordum hastanede kalmıcam bende bi problem yoktu ama kızımı kaybetmiştim bi gün kaldık orda ama birde bana sorun bebek sesi duymak görmek istemiyordum gece uyumadım hep düşündüm kızımı.... doğumdan sonra sordular görücekmisiniz başta evet dedim sonra görürsem dedim her gördüğüm bebeği ona benzeticem unutamıcam sonradan hayır dedim 4 - 5 defa gelip sordular dedim acaba görsem mi çok da duygusal biriyim unutamam dedim ve görmedim kızımı ailem ve eşim gördüler aynı ben mişim bunu duydum iyice kötü oldum aynaya bakıyorum diorum bana benziyen bi kızım olucak dı psikolojim çok kötü ama kimseye belli etmek istemiyorum hemen işe başladım eşimle beraber dükkan açtık ama hep aklımda inşallah öbür dünyada kızımı kollarıma alırım