doğuma diye gittim ama :( kızım seni çok seviyorum

erdemine19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
8
0
36
Bursa
merhaba kızlar 1 ay geçmesine rağmen hala toparlanamadım ben çok kötüyüm...son adet tarihime göre 28 ekim de doğum olucakdı..ama bende hiçbir belirti yoktu hareketlerini hissediyordum taki hastaneye gitmeden önceki akşama kadar karnım taş gibi olmuştu...ama insanın aklına gelmiyor ki böyle birşey dedim heralde doğuma gidicem normaldir sabah doktora gittim dedim 28 ekim de olucakdı ama bende hiçbir belirti yok bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi baktık yoktu öyle kötü oldum ki hemen ultrasonla baktılar bağırsaklarında problem olduuu kordon dolanması 2 defa olduğunu söylediler öldüğünü...ben yıkıldım ya inanamıyordum bu kadar sorunsuz geçen hamileliğimin sonu ölümdü kaç defa gittimsede hastaneye hep cinsiyetini göstermiyordu bir türlü de öğrenmek nasip olmamıştı daha ilk di yaşım da 20 çok kötü oldum ya bebeğim karnımda ölmüştü...ne yapıcaklar bilmiyorum nasıl alıcaklar normal doğumla aldılar o zaman öğrendim ki kızım varmış benim :(((bebek sesi duymak istemiyordum götürün diyordum hastanede kalmıcam bende bi problem yoktu ama kızımı kaybetmiştim bi gün kaldık orda ama birde bana sorun bebek sesi duymak görmek istemiyordum gece uyumadım hep düşündüm kızımı.... doğumdan sonra sordular görücekmisiniz başta evet dedim sonra görürsem dedim her gördüğüm bebeği ona benzeticem unutamıcam sonradan hayır dedim 4 - 5 defa gelip sordular dedim acaba görsem mi çok da duygusal biriyim unutamam dedim ve görmedim kızımı ailem ve eşim gördüler aynı ben mişim bunu duydum iyice kötü oldum aynaya bakıyorum diorum bana benziyen bi kızım olucak dı psikolojim çok kötü ama kimseye belli etmek istemiyorum hemen işe başladım eşimle beraber dükkan açtık ama hep aklımda inşallah öbür dünyada kızımı kollarıma alırım

çok geçmiş olsun ve başın sağolsun ayrıca rabbim sabırlar nasip etsin inş bende doğumdan sonra kaybettim 37 haftalık 4 kilo doğum yaptım ama 3 gün yaşadı bebeğim herkesin farklı bi imtihanı var bizimkide bu 1 ay çok erken toparlanman için ama tek bi şekilde üstesinden gelirsin inancınla başka türlü sabredemezsin bu acıya benimde 2 yılına gircek kızımın yokluğu ve şuanda 29 haftalık kardeşi var karnımda rabbim inş bu oğluma ömür nasip eder ve ne güzelki melek annesi oldun hep bunu düşün mutlu ol zaten bigün hepimiz gidicez ahirete inş orda kavuşcaz rabbim sabredenlerden eylesin inş cümlemizi ..ve ben gördüm kızımı hiçte pişman değilim evet her bebekte ayrı içim acıyo ama deselerki kızını göstercez yine doğum yap yaparım oda aynı bana benziyodu iyiki görmüşüm iyiki öpmüşüm iyiki dokunmuşum meleğime ...

Son düzenleme:
Allahım sabır versin.Çok üzücüdür eminim ama asla geriye dönüp neden ne için diye kendini suçlama.Bebegin şimdi en güzel yerde.Vardır Rabbimin bi bildigi umarım en kısa sürede melegin kardeşini gönderir sana azda olsa acın hafifler.Umut dolu ol.

Allah sabır versin canım.Ben de bir melek annesiyim ve seni çok iyi anlıyorum.İnşallah en kısa zamanda seni tekrar hayata bağlayacak bir bebeğin olur ve sağlıcakla büyütürsün.Bu acıyı ancak bir bebek hafifletiyor...

canım neredeyse seninle aynı kaderi paylaşmışız benimde yaşım23 ilk gebelik sorunsuz hamilelik doğum tarihi18 ekim ama 14 eylül sabahı bi sabah ağrıyla uyanıp doktora gidiyoruz doğuma diye bebeğin suyu kalmamış karnmda 4-5 gün önce kaybetmişim meğersem doğuma diye gidip kalp atışları yok demesi ALLAH IM çok zor o kadar zor ki ben ve eşim görmedik ama aynı annesi gibiymiş hep hayal ediyoruz eşimle zaman diyorlar herşeyin ilacı geçer geçmez geçmez ne yaparsam yapayım geçmiyor gülsemde bi an geliyor en ufak bişey onu hatırlatıyor ALLAH ım bizlere yardım etsin bilmiyorum belkide çok şanslıyız görmedik doğup 6 ay 1 sene sonra ölmesi daha mı kötü yoksa bumu kötü ama bilmiyorum mezarlığa gidiyorum birsürü bebek mezarları burda birsürü insan yalnız değilmişim diyorum ama çok çok ağr bi yük bi yerde okudum peygamberimizin çocuğu öldüğünde ağlamış sizdemi demişler kalp ağlar demiş tabi isyan etmeden demiş sonra dağ varmış dağa dönüp eğer sen benim yaşadığımı yaşasaydın dağ olduğun halde dayanamazdın demiş burda söz bitiyor bence ben normalde zaten sabırlı biriyim her konuda şöyle söyleyim evlat acısına dayanacak kadar sabırlı olduğumu bilmiyordum sana tek şey söyleyim ağla ağlamadan geçmiyor ben öyleyim seni bilemem ağlayınca açılıyorum vicdan azabım var mı var o kadar çok ki keşke keşke hep keşke ben sezeryan oldum en az 6 ay beklemem lazım 4 aya giricem çok istiyorum tabiama korkularda var ama burda kimse pes etmiyo bende etmicem hani deniyorya belki çok hasta olaaktı vs falan her işte hayır vardır inanıyorum ALLAHIMA yalvarıyorum rüyamda göster ilerde bişeymi olacaktı acaba diye hep hasta çocuklar görüyorum belkide bilnç altı yada sıradan bi rüya eşime kalsa hiç beklemicek çok istiyor bende ama en azından 1 ay daha beklemek istiyorum belkide daha kötü şeylerle karşılaşıcaz belki çok iyi olacak önümüz karanlık ALLAH ım sen koru sen yanımda ol başka bişey elimizden gelmiyorr .........

canim yasadiklarin cok agir seyler, anne olmayan evlat acisi nedir bilmez ... lutfen bebeginin sakat olup olmadigini niye oldugunu bu kadar takma kafana biliyorum demesi kolay ama bu sorulari kafana yer ettikce kendini yipratirsin acini hafifletmek icin tekrar hamile kalmalisin rabbim boyle uygun gormus

canim yasadiklarin cok agir seyler, anne olmayan evlat acisi nedir bilmez ... lutfen bebeginin sakat olup olmadigini niye oldugunu bu kadar takma kafana biliyorum demesi kolay ama bu sorulari kafana yer ettikce kendini yipratirsin acini hafifletmek icin tekrar hamile kalmalisin rabbim boyle uygun gormus

canım tabiki öyle kafama takmıyorum insan acaba ilerde dahamı kötü olcak diye düşününce hep hasta çocuklar görüyorum belkide bilinç altı diyorum zaten inşallah kalırızda bu sefer kollarımız boş kalmaz

Ne desek dinmez acin.bol bol dua et cnm sabrinin en buyugunu vrsin allahim.umarim 2.bebegin bi an once glir ve sagliklicakicagina alirsin.bu kordon dolannasini anlamak icin ne yapmaliyizki cok oluo bu olay.bAsin saolsun bitanem.

allah sabır dayanma gücü versin canım son olsun bir daha aynı acıları yaşatmasın inş. başın sağolsun sağlıklısı ile hayırlısı ile nasip etsin rabbim yeniden inş.

herşeyde hayır vardır işte eşimle boşanmaya kadar gittik tamda düzeldik sayılmaz herşeyin hayırlısı o kadar çok sorun var kii hamileliğimde ağlamadığım gün yoktu

merhaba kızlar 1 ay geçmesine rağmen hala toparlanamadım ben çok kötüyüm...son adet tarihime göre 28 ekim de doğum olucakdı..ama bende hiçbir belirti yoktu hareketlerini hissediyordum taki hastaneye gitmeden önceki akşama kadar karnım taş gibi olmuştu...ama insanın aklına gelmiyor ki böyle birşey dedim heralde doğuma gidicem normaldir sabah doktora gittim dedim 28 ekim de olucakdı ama bende hiçbir belirti yok bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi baktık yoktu öyle kötü oldum ki hemen ultrasonla baktılar bağırsaklarında problem olduuu kordon dolanması 2 defa olduğunu söylediler öldüğünü...ben yıkıldım ya inanamıyordum bu kadar sorunsuz geçen hamileliğimin sonu ölümdü kaç defa gittimsede hastaneye hep cinsiyetini göstermiyordu bir türlü de öğrenmek nasip olmamıştı daha ilk di yaşım da 20 çok kötü oldum ya bebeğim karnımda ölmüştü...ne yapıcaklar bilmiyorum nasıl alıcaklar normal doğumla aldılar o zaman öğrendim ki kızım varmış benim :(((bebek sesi duymak istemiyordum götürün diyordum hastanede kalmıcam bende bi problem yoktu ama kızımı kaybetmiştim bi gün kaldık orda ama birde bana sorun bebek sesi duymak görmek istemiyordum gece uyumadım hep düşündüm kızımı.... doğumdan sonra sordular görücekmisiniz başta evet dedim sonra görürsem dedim her gördüğüm bebeği ona benzeticem unutamıcam sonradan hayır dedim 4 - 5 defa gelip sordular dedim acaba görsem mi çok da duygusal biriyim unutamam dedim ve görmedim kızımı ailem ve eşim gördüler aynı ben mişim bunu duydum iyice kötü oldum aynaya bakıyorum diorum bana benziyen bi kızım olucak dı psikolojim çok kötü ama kimseye belli etmek istemiyorum hemen işe başladım eşimle beraber dükkan açtık ama hep aklımda inşallah öbür dünyada kızımı kollarıma alırım

canım çok geçmiş olsun.Allah sabırlar versin.benimde 29 ekimde 20 haftallık bebeğimi kaybettim.seni çok iyi anlıyorum.Allah yardımcın olsun.melek bir kızın var.

meleğin cennetin kapısında seni bekliyor üzülme bende iki meleğimi kaybetti şimdi kızımla çok mutluyuz allah sanada en kısa zamanda meleğini kardeşini göndersin rabbim böyle uygun görmüş bizlerin elinden bişey gelmez allah sabrını verir

canım yaşadıklarıın nerdeyse hepsini yaşamısın sende canım seninde bebeğin sana benziyormuş benim bebeğimde bana ay yazamıcam canım ......

Back
X