Doğuma doğru

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Kizlar biyerde okumustum... doguma yakin kadinlar daha sık lavoboya cikiyomus. Normalde kabizlik sorunu olanlarin bile bu sorunu ortadan kalkabilirmis... sükür kabizlik sorunum hic olmadi. Yani genel olarak bu konuda bi deyisiklik yok. Sadece normalde günde 1 defa cikarken bu hafta nerdeyse 4-5 kez cikiyorum.
Bu konuda bilgisi olan yada evet bu da böyle diyen varmi?? Gercekten doguma yakin böylemi oluyo?? Basina gelenler ne kadar sonra dogum yaptiniz?

Ben doğumdan iki gün önce ishal olmuştum.
Böyle bir rivayet var, inanmazdım ama yaşadığım destekler nitelikte.

Evet canım benim de son 2 hafta falan öyle olmuştu. Genelde kabız olan ben kabızlık sorunum tamamen ortadan kalkmıştı hatta arada iahal bile oluyordum. Midem artık hiçbir yediğimi almaz olmuştu. Ne yesem çıkarıyordum.

Hamd olsun kabizluk hic cekmedim hatta 25. Haftaya kadar cogunlukla ishalle gecti diyebilirim. 34+5 e basladik bugün. 34 e basladigimdan beri durum böyle -.-

Hamd olsun kabizluk hic cekmedim hatta 25. Haftaya kadar cogunlukla ishalle gecti diyebilirim. 34+5 e basladik bugün. 34 e basladigimdan beri durum böyle -.-
Artık son haftalarında sayılırsın ondan alt taraf gevşemeye başlıyormuş o sebepten ishal olabilir. Ben hamileliğimde çok yoğun tempoda çalışıyordum koşturmacam çok fazlaydı. Doğumdan bir gün önce evde öldüresiye bir temizlik yaptım ve ertesi gün doğum geldi. Daha 21 gün vardı halbuki. Hep üzülürüm keşke o kadar öldürmeseydim kendimi die. Bebişler içerde ne kadar kalsa o kadar iyi bebekler için. Benden sana tavsiye hep dinlendir kendini. Öyle temizlik ağır kaldırma falan yapma. Zaten bebiş gelince pek dinlencek vakit olmuyor. Bol bol yat uyu.

Gecen haftaya kadar calistim. Bu hafta artik rapor alip ayrildim daha gitmicem. Büyük temizligi annemle yapmistik sag olsun. Artik sadece 2-3 günde bi genel toz almadir ev süpürmedir onlari yapiyorum. Ay bu hafta sonu arkadasimin kina/dügünü var onu da atlattimmi yatacam hep

34+2 yim bende ayniyim canım bide doğum pozisyon u alıyor ya o onunla da alakalı sanırım çünkü benim bebişim hep asagidaydi ve ben hep çok gidiyorum normalde 33 34 gibi dönüyormuş

Bencede en iyisini yaparsın. Düğümde de yorma kendini. Dikkat et.

34+2 yim bende ayniyim canım bide doğum pozisyon u alıyor ya o onunla da alakalı sanırım çünkü benim bebişim hep asagidaydi ve ben hep çok gidiyorum normalde 33 34 gibi dönüyormuş
Benim 28-29 da dönmüs haberim yok 30 da kontrole gittik ohooo bu bas assagiya dönmüs bile dedi

Bencede en iyisini yaparsın. Düğümde de yorma kendini. Dikkat et.
Oohh kinayi dogurmadan atlattik cokta oynamadim.. ama beni güldüren cok insan oldu sag olsunlar arkadas ne kadar kaldi diye sordu.. 5 haftam dedim yanindakide bakti baktii... peki bebek nerde diyo baska biri aaaa sen hamilemisin diye soruyo

Kuzum sen kendini öldürmeseydin evde yan gelip yatsaydın bile o bebisler gelirdi vakti zamanları oymuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…