Doguma gün sayanlar nerelerdesiniz.

Bonbon1601

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
287
149
23
37
Mrhba hamisler. Dogumunuza kac gun kaldi. Kac haftalik hamilediniz. Bebisiniz kac kg ve digum sekliniz ne olacak. Rabbim hepimize saglikli kolay dogum nasip etsin insallah

hayırlı olsun konunuz bana da dua ederseniz sevinirim ben de hayırlı sağlıklı evlat isteyenlerdenim 2 seneden fazla oldu olmadı henüz

sizlerin hepinize de hayırlı sağlıklı kolay bir ağrıda doğum olmasını dilerim sağlıcakla kucağunıza alırsınız inş evlatlarınızı ve hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş amin

Amin canimm. Rabbim insallah cuma gunu yuzu suyu hurmetine hayirlisiyla saglikli sihatli bi evlat nasip etsin sizede. Allahim isteyen herkesin gonlune gire versin insallah. Icinizi ferah tutun rabbim nasip ederse her sey olur. Sabit. Umut. Tevekkül

ALLAH RAZI OLSUN CANIM

Canım doğuma gün sayıyoruz biz toplu halde hep kasım ayında öğrendik bebeklerimizi kasım ayında öğrenenler gelin beraber bekleyelim diye topigimiz var dokuz aydır ordayız şimdi üç beş arkadaş doğum yaptı giderken haber veriyor dualar ediyoruz bebek doğunca seviniyoruz sen fark etmemişsin demek ki uğra istersen

Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin insallah

Insalkah rabbim hayirlisiyla nasip eder canim. Icini ferah tut her sey nasip isi
içimi ferah tutuyorum canım eskisi kadar çok heyecan ve endişe yapmıyorum ALLAH NASİP ETMEDİKTEN SONRA olmaz inş bizim için de hayırlısıyla OL DER amin ismini ne koyacaksınız yeğenimizin

içimi ferah tutuyorum canım eskisi kadar çok heyecan ve endişe yapmıyorum ALLAH NASİP ETMEDİKTEN SONRA olmaz inş bizim için de hayırlısıyla OL DER amin ismini ne koyacaksınız yeğenimizin
Olur insallah canim rabbimin uzniyle. Sabir her seyin basi. Cağla olucak nasip olursa. Babasinin ismine uygun cağri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…