Mrb arkadaşlar ben 11+4 günlük hamileyim. Doğum çantasının içinde ne olmalıdır? Doğum çantasını ne zaman hazırlamaya başlayabilirim. Kaç haftam var. 6 nisan da 3 aylık olacak.
daha cok yenı hamılelıgınız allah kucagınıza almayı nasip etsın ama bence 6-7 aylık olmadan herhangı bır alısverıs yapmayın cok erken...sahsen ben oyle yapacagım kolay gelsın
Mrb arkadaşlar ben 11+4 günlük hamileyim. Doğum çantasının içinde ne olmalıdır? Doğum çantasını ne zaman hazırlamaya başlayabilirim. Kaç haftam var. 6 nisan da 3 aylık olacak.
canım doğum çantası doğuma 1-2 ay kala hazırlanıyor.
içerisinde hastanede giyeceğin rahat, emzirme özellikle gecelik, pijama, sabahlık, rahat terlik, istersen çorap (mevsime göre), bebek için iç+dış zıbın, şapka, battaniye, alt ve üst takım, ne olur ne olmaz 1 adet biberon, göğüs pedi, orkid, isteğe bağlı göğüs ucu kremi, yeni doğan bebek bezi gibi şeyler koyuluyor. bazı kişiler ne olur ne olmaz süt gelmez diye göğüs pompası da koyarlar. isteğe göre listeyi azaltabilir ya da arttırabilirsin ama 11+4 çok erken.
daha cok yenı hamılelıgınız allah kucagınıza almayı nasip etsın ama bence 6-7 aylık olmadan herhangı bır alısverıs yapmayın cok erken...sahsen ben oyle yapacagım kolay gelsın