Doğuma hazırlık çantanizda neler vardı kızlar yardım lütfen

ben iki takım giysi,zıbın çorap alt üst takım,battaniye,bez ıslak mendil,kenddim için pijama takımı iç çamaşırı,terlik,peçete,tarak,hasta bezi ve yatağa serilen koruyucu örtü koydum
bez sleepy ve molfix aldım sleepyden memnun kaldım,ıslak mendil hemen hemen her marka kullandım ama gećmeyen pişiği olduğu için artık pamuk kullanıyorum,göğüs pedi aldım ama kullanmadım ihtiyaç halinde alırsınız
saģlıklı doģumlar diliyorum
Teşekkür ederim canim :)

Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah canım. yukarıda bir çok cevap var o yüzden canım sadece şunu belirtmek istiyorum ben hastane çantama koyduğum her eşyayı farklı farklı poşetlere koydum mesela 5-6 tane hastane çıkışı koydum hepsi ayrı poşetlere de kendime 3 takım pijama koydum mesela onlarda yine ayrı poşetlerde kullanmadığımı çıkarmayayım hemde tedbir olsun diye birde ben Bebek bezini e bebekten aldım baby me yorumlar çok güzeldi prima ile eş tutuluyordu ve fiyatı çok makul o yüzden öyle aldım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Arkadaşlar merhabalar başliktan anlasildigi gibi 27 haftama girmek üzereyim hayırlısıyla ilk çocuğum olacak inşallah ama doğuma giderken cantaya ne konulması ile ilgili hiç bir bilgim yok yavaş yavaş hazırlık yapmak istiyorum sizden ricam doğum yapmış arkadaşlar veya doguma hazir arkadaşlar yardimci olabilir mi neye ihtiyaç oluyor neyi almamami onerionuz yardım lütfen. ..
20 martta doğum yaptım. epidural normal doğum ile doğdu kızım. hastane çantamda kullandıklarım şu şekilde
gecelikleri fazla tutmamın büyük avantajını gördüm. lekelenmediler ancak çok terledim değiştirmek zorunda kaldım
depend hasta bezi hayat kurtarıcı hastaeden verilen pedi içine koyup kullandım. böylece giysilerim lekelenmedi.
depende hasta bezi aldığım için alt iç çamaşırı kullanmadım.
emzirme sütyenini süt kanalları üzerine baskı yapar diye hemşireler giydirmediler.
havlu çorap doğum sonrası çok işime yaradı ayaklarım üşümüştü .
ben ne our ne olmaz diye mama biberon emzik almıştım yanıma çok iyi etmişim sütün hemen gelmedi hatta 5. günde geldi. bebeği mama ile doyurduk böylece sarılık olmadı. endişelenmeyin sonrasında memeyi de biberonu da tuttu.

bebek için aldığım giysilerden iki kat kullandım yanı iki tulum içi iç body. ama tedbir için yine olsa yine okadar giysi alırım yanıma.

böyle arkadaşlar herkese hyırlı sağlıklı doğumlar dilerim.

Back
X