Doguma hazirlik kiyafet yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi fh18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fh18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
84
16
3
29
Kizlar merhaba oğlum olcak.ekim sonunda doğacak 4 takim aldim tulum takim pijama icinde hep var corap sapka ayriyeten pijama zibin aldim yeterlimi sizce bebej kilolu olur diye cok almadim

Kizlar merhaba oğlum olcak.ekim sonunda doğacak 4 takim aldim tulum takim pijama icinde hep var corap sapka ayriyeten pijama zibin aldim yeterlimi sizce bebej kilolu olur diye cok almadim
Ay sana tavsiyem cok kiyafet alma bi hastane cikisi yeter

Ben yaz bebesi doğurdum kışı bilemiyorum ama 4 kıyafet bir günde kirleniyor bol bol zıbın al
9 .tane zibin aldim tulum 4 takim var al üst 4 takim var corap eldiven sapka vs aldim battaniye zaten var

9 .tane zibin aldim tulum 4 takim var al üst 4 takim var corap eldiven sapka vs aldim battaniye zaten var
3 4 tane daha alabilirsin kundak alabilirsin yaz bebesi olduğu için genelde sadece zıbın çorap duruyor bazen üstünü örtüyorum ya da tulum giydiriyorum ama daha var doğuma çok sıkışırsan alırsın her yerde mağaza var

Benim bebek yeni doğanken bez tam oturmuyordu. Yeni doğan bebek bezi almıştım ama oturmamıştı. ondan dolayı sık sık kıyafet ihtiyacı duyuyordum çünkü taşırıyordu bez . Bu sebepten size bol bol kıyafet almanızı öneriyorum

3 4 tane daha alabilirsin kundak alabilirsin yaz bebesi olduğu için genelde sadece zıbın çorap duruyor bazen üstünü örtüyorum ya da tulum giydiriyorum ama daha var doğuma çok sıkışırsan alırsın her yerde mağaza var
3.6 aymi alim.onlarida

Ana kucağım var tüylü battaniye aldim

Benim bebek yeni doğanken bez tam oturmuyordu. Yeni doğan bebek bezi almıştım ama oturmamıştı. ondan dolayı sık sık kıyafet ihtiyacı duyuyordum çünkü taşırıyordu bez . Bu sebepten size bol bol kıyafet almanızı öneriyorum
Ya 0.3 ay cok giyilmio dediler ondan az aldim tekrar alirim

4 takım yetmez bebek kusacak edecek 1 günde bile 4 ten fazla çıkarırsin kıyafet 2 takım hastane çıkış seti al onlari doğunca giyecek hemşireye vereceksiniz. Yenidoğan takımlarından al 6 7 tane de daha sonrasını 3 6 alırsın ay ay alırsın kıyafet ben böyle yapmıştım. Kıyafet çok da az da olmamalı çok olunca da giyemiyor hepsini

Back
X