Doğuma hazırlık kursları

kelebek1979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
133
46
Özel hastanelerin doğuma hazırlık kursları oluyormuş kızlar. Memorial, acıbadem, medical park gibi
Bunlar nasıl oluyor?
ücretlimi, ücreti ne kadar?
Nasıl başvuruluyor, hangi sıklıkla açılıyor ? Hangi haftada gitmek gerekli ?
Neler anlatılıyor ? Siz faydasını gördünüzmü ?
12. Haftadayım ama birşeyleri kaçırmayım istiyorum.
Çok soru sordum herhalde :)

Özel hastanelerin doğuma hazırlık kursları oluyormuş kızlar. Memorial, acıbadem, medical park gibi
Bunlar nasıl oluyor?
ücretlimi, ücreti ne kadar?
Nasıl başvuruluyor, hangi sıklıkla açılıyor ? Hangi haftada gitmek gerekli ?
Neler anlatılıyor ? Siz faydasını gördünüzmü ?
12. Haftadayım ama birşeyleri kaçırmayım istiyorum.
Çok soru sordum herhalde :)
Bende yazıldım gebelik kursuna bazı devlet hastanelerin de de mevcut. İstanbul da mı yaşıyorşunuz?

Evet istanbul anadolu yakası, ama gerekirse avrupa yakasınada gidebilirim. Nereye yazıldınız, içerigi, zamanı, fiyatı ? Biraz detay verebilir misiniz ?

Evet istanbul anadolu yakası, ama gerekirse avrupa yakasınada gidebilirim. Nereye yazıldınız, içerigi, zamanı, fiyatı ? Biraz detay verebilir misiniz ?
Tamamen ücretsiz ınstagram üzerinden takip edip bakabilirsin 16. Hafta da başlıyor. Sarıyer hamidiye etfal hastanesi. Hafta hafta her konu hakkında eğitim verdiklerini yaklaşık 7 hafta surdüğünü söylediler ben kayıt oldum ama daha 7 haftalık hamileyim mayıs ayında baslicam

İstanbulda Acıbadem, memorial veya medical park hastanesinde böyle bir kursa katılan varmı ? Veya istanbul anadolu yakasında ? Çok yeniyim katılmak istiyorum ama bilgim yok :)

Back
X