doğuma ne kadar kala gün veriliyor?

anne adayları merhaba. 32+4 hamileyim. doktorum hala doğuma gün vermedi. normal mi bu.
Normal cnm. 38.haftada cati muayenesi var. O zamana kadar bir sorun gormezse dr, gun vermiyr. 37+5te benim cati muayenesi sonucum dar cikinca, 38+3te sezeryan yapalim demisti dr; cunku nst de dogum sancim cikmisti..daha fazla bekletememisti.

güzel bi başlık olmuş.. normal doğum istediğim için bunun için gün verilip verilmediğini, ne zaman bunun için karar verildiğini bilmiyordum iyi oldu.
gerçi sağolsun doktorum günü gelmeden gelecekle ilgili konuşmuyor günü gelince konuşuruz diyor bende çok kafa yormuyorum ondan iyi bilecek halimiz yok..

be
benimki de bişey söylemiyor. bekletiyor. ben kesinlikle normal doğum istiyorum. korkum beni bekletip bi bahaneyle sezaryene alırsa diye. çatı dar der ki eskiler nasıl doğurdu çatı matı bahane. özeller bi bahane bulup kesiveriyorlar

Catinin dar olmasi ciddin sorun cnm. Bahane degil yasayan biri olarak diyeyim sana. Bana hem devlet hem de ozel hastane catin dar doguramazsin dedi. Dr.una guven.

Buarada cati muayenesi dogumu tetikledigi icin 38+0den once yapilmiyr. O nedenle de o zaman kadar dr.lar dogum sekliyle ilgili bisi diyemiyr. Benim dogum sancim dugu icin 37+5 de bakildi ki acilmam da vardi. 5 gun bekledim. Sonra sezeryan oldum.

of ya inş gerek kalmaz bunlara. zaten zor bi hamilelik geçiriyorum. hala midem bulanıyor. gurbetteyim ne kaynanamdan ne annemden hayır var. bakanım olmaz doğumdan sonra. bünyem de hassas. inş kimseye muhtaç olmayacak şekilde alırım kızımı kucağıma

Sana samimi birsey diyecegim cnm. Inan iyiki uzaktasin. Ben sezeryandan degil annemle kv cekismesinden hasta oldum. Ben de cok hassasim 5 aydir ilac aliyrm hastaliklar yuzunden. Senin gibi tek kalanlar hep uzulduler ama ailelerin yanina gidince iyiki lobusalikta tekmisim dediler. Esin yanind olsun, biraz izi alsin yeter. Hic korkma. Ben sezeryanli halimle geceleri hep esimle tek kaldim. Annem kv yuzunden kalamadi vs. Bunaltti beni. Hala da devam ediyr. Cildimde cikamayan problem kalmadi onun yuzunden. Insallah normal dogurursjn ama sezeryandan da korkma.

çatı darlığı bebeğe zarar verebiliyor.. benim doktorumun bekletme sebebi daha 20. haftada olduğum için.. doktorum kesinlikle normal doğumcu ondan eminim ama şimdiden kadın ne söylese yanlış olur sonuçta bebeğin doğum yoluna girmesi, dönmesi felan da normal doğum için çok büyük etken..

yalnızım die korkmaz ben de gurbetteyim öksürsem iki taraf da gelir çok şükür ama gerek kalmıyor.. rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin kimselere de muhtaç etmesin inşallah..

anne adayları merhaba. 32+4 hamileyim. doktorum hala doğuma gün vermedi. normal mi bu.

ben de normal istiyordum,,, 39. haftamdı doktor cuma günü gel çatı muayenesi yapalım demişti.. perşembe akşamı acil sezeryana alındım.. ne olacağı hiç belli olmuyor canım.. düşünmeye kurmaya başlama derim.. bir de sezeryan oldunca kimseye muhtaç olacaksın diye bi garanti yok.. ben sezeryan oldum o gün bile hastanede yatmadım hep ayakta idim.. bebeğimle hep kendim ilgilendim.. annem evi silip süpürüyordu sadece.. o da olmasa da olur önemli olan bebek iyi olsun, sen iyi ol..

kızlar çok saolun. psikolojim bozuk ondan da panik yapıyorum. eşim çok yoğun çalışıyor bugünlerde. b12 iğnesi olmaya gittim tek başıma. aşırı midem bulanıyor bugün yine çıldırcam eve çok zor geldim. ağlama krizine girdim. sinirlerim çok bozuk hiç böyle hayal etmemiştim

Gebelik agir bir donem cnm. Sona dogru yaklastikca yoruyr insani. Ben de hergun igne yaptim kendime. Merak etme zamanla hersey duzene girecek. Yipratma kendini. Hergun ufak yuruyusler yal. Varsa komsuna git. Oyalanacak birseyler bul mutlaka. Kendini cok dinlersen cok yorulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…