hassasiyetinizi anlamakla birlikte hatırlatma yapmak isterim. emin olun siz hastaneye ayak bastıktan sonra cinsiyetiniz bizim için kayboluyor. doğum anında bayan doktor istemenizi bayan bayanı daha iyi anlar olarak algılayarak kabul ediyorum diğer türlü düşünmek bile istemiyorum çünkü bir bayan olarak tüm sağlık ve hastane çalışanları adına söylüyorum ki biz işimizi yapıyoruz, bizler sapık değiliz, kimsenin orasına burasına bakarak abuk subuk hislere kapılmıyoruz. aman anestesi erkekti personel erkekti gibi bir endişeniz olmasın çünkü oradaki insanlar gün gece demeden işlerini canla başla yapmaya çalışıyorlar. oraya gelenin cinsiyetine bakmadan ne yapılması gerekiyorsa onu yapıp diğerine geçiyorlar. ve samimi olarak söylüyorum sizin bedeniniz bizim için hiç birşey ifade etmiyor.bizler sadece. emin olun kimse size kadın olarak bakmıyor siz oraya gelen binlerce hastadan birisiniz. rahat olun stres yapmayın. gebeliğinizin ve bebeğinizin keyfini çıkarın. sağlık kurşuluşunun ise bayan ekip varlığından önce temizliğine. güvenilirliğine ve ekibin cinsiyetinden önce de tecrübesine ve kalitesine önem verin. sağlıklı günler dilerim