- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
- Konu Sahibi Serhatkars36
Doguma sayılı günler kala paylaşılan mutluluklarimizi okuyalım buyurun arkadaşlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim son 26 gün heycan ağrılar hazırlıklar birbirine girdiDoguma sayılı günler kala paylaşılan mutluluklarimizi okuyalım buyurun arkadaşlar![]()
Bizim de bugun günümüz doldu 40 haftalık oldu bebisim ama hala birsey yok bakalım yarın doktora giderim belkiBizim son 26 gün heycan ağrılar hazırlıklar birbirine girdi
Siz süreci tamamlamissiniz hayırlısı ile gelsin bizim doktor 40 dan sonra suni sanciyla alırım dedi inşallah kendi sancimizla dogururuzBizim de bugun günümüz doldu 40 haftalık oldu bebisim ama hala birsey yok bakalım yarın doktora giderim belki
Neden suni sancıyla aliriz dedi belki kendi sanciniz gelir olurSiz süreci tamamlamissiniz hayırlısı ile gelsin bizim doktor 40 dan sonra suni sanciyla alırım dedi inşallah kendi sancimizla dogururuz
Gidin geciktirmeyinBizim de bugun günümüz doldu 40 haftalık oldu bebisim ama hala birsey yok bakalım yarın doktora giderim belki
Ya galiba yarın gitmiyicez ya perşembe yada cuma gunu gidicez diyoruz ama bakalimGidin geciktirmeyin
Bebek kakasini yapip yemesin
İyi çok bişey farketmez bı iki gündenYa galiba yarın gitmiyicez ya perşembe yada cuma gunu gidicez diyoruz ama bakalim
Aynen hastaneye gittigimde sancım tutuyor doguruyormusumİyi çok bişey farketmez bı iki günden
Sağlıkla gelsin bebisiniz.
Belki hastaneye gidecegim derken doguruverirsiniz
Sancı tutmasa da doktor dogurtur zorlaAynen hastaneye gittigimde sancım tutuyor doguruyormusum![]()
Dur kiz oyle deme insallah kendi sancim olurSancı tutmasa da doktor dogurtur zorla
Ya suni sancı ya sezaryen
Var mie heyecan veya korkuDur kiz oyle deme insallah kendi sancim olur
Ya bu 3.gebeligim iki kizimda normal dogum oldu simdi erkek bebisimiz ters durmuştu döndü sonradan şükür ama şimdide 40+1olduk gelmeye niyeti yok korku olarak suni sanci falan verirler diye biraz korkmuyor değilim ama tabi bebisin durumu iyi hersey yolundaysa doktoruma beklemek istiyorum diyicem bakalim ne diyicekVar mie heyecan veya korku
KorkmaY
Ya bu 3.gebeligim iki kizimda normal dogum oldu simdi erkek bebisimiz ters durmuştu döndü sonradan şükür ama şimdide 40+1olduk gelmeye niyeti yok korku olarak suni sanci falan verirler diye biraz korkmuyor değilim ama tabi bebisin durumu iyi hersey yolundaysa doktoruma beklemek istiyorum diyicem bakalim ne diyicek![]()
Yani ilki biraz zor gibiydi ama ikinci kizim da kolay oldu ben sancim geldiği zaman evde biraz gectim sonra hastaneye gittimKorkma
İstersen suni sanci verildiginde beraberinde epidural alırsın
İşte o noktada agrin sızın olmaz
Diğerleri kolay bir dogum muydu
Epidural belden iğne vuruluyor demi ondanda korkarmiyim o an acabaKorkma
İstersen suni sanci verildiginde beraberinde epidural alırsın
İşte o noktada agrin sızın olmaz
Diğerleri kolay bir dogum muydu
Asla korkmazsinEEpdu
Epidural belden iğne vuruluyor demi ondanda korkarmiyim o an acaba
Nasıl hissedilmesi kiAsla korkmazsin
Zaten belden giren iğneyi hissetmiyorsun