Doğuma son 2 hafta kala

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Nasıl belirtiler yaşıyorsunuz var mı bi sıkıntı?

Bende alt bölgemde ağrı var özellikle kemiklerim. Bi de akintim var ve sari renkte. sağa sola dönerken de nefes almakta güçlük çekiyorum. Yarın doktor randevum var çatı muayenesi yapar mı ki acaba ?

Benim arada agrım oluyor ama cok sık degıl arada nefes almada güçlük cekıyorum persembe çatı muayenesi olacağım normal Doğuma uygunmu bakalım çatım sağlıklı doğsunda normal sezeryan farketmez herseyın hayırlısı dıyorum

Aynen belkide 2 hafta bile değil. Kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum :)) çok da yalnız hissediyorum bazen..
yalniz değilsin bebisin seninle bi doğsun ozm kendini yalnız his etmeye vaktin bile olmicak :)) bazen bana da oyle oluyor son zamanlar daha cok hasaslastim

Benim arada agrım oluyor ama cok sık degıl arada nefes almada güçlük cekıyorum persembe çatı muayenesi olacağım normal Doğuma uygunmu bakalım çatım sağlıklı doğsunda normal sezeryan farketmez herseyın hayırlısı dıyorum

Aynen az az nefes alıyorum bende. Bide sağ popom agriyo bazen :D aynen öyle.. normal en güzeli ama sezeryan olursa da fark etmez. Bebislerimiz için en sağlıklı şekil neyse öyle olur. Cinsiyeti ne sizin yavrunun

yalniz değilsin bebisin seninle bi doğsun ozm kendini yalnız his etmeye vaktin bile olmicak :)) bazen bana da oyle oluyor son zamanlar daha cok hasaslastim

:)) gelsin de bakalım neler olcak. Birşey anlatırken karşımdakinin yüzüme değil de tv ye bakması çok canımı sıkıyor son zamanlarda. Özellikle 21 kg almışken biraz daha hassas davranılması gerek diye düşünüyorum. Koltuğa sırtımı dönüp yatınca hemen noldu aşkım neyin var kurban olduğum bana mı kızgınsın naptim oluyor.

:)) gelsin de bakalım neler olcak. Birşey anlatırken karşımdakinin yüzüme değil de tv ye bakması çok canımı sıkıyor son zamanlarda. Özellikle 21 kg almışken biraz daha hassas davranılması gerek diye düşünüyorum. Koltuğa sırtımı dönüp yatınca hemen noldu aşkım neyin var kurban olduğum bana mı kızgınsın naptim oluyor.
valla seni cok iyi anliyorum benmki tv bile izlemez ama o telefon varya 24 saat elinde hic birakmaz ben umursamiyorum artik kendi kendinr oyun oynuyo bende biktim artik bisey demekten susuyorum erkeklerin hepsi ayni bide bnmki yatakta hep uzanir oturma odasina bile nadir gelir tv bakar hep yataktadir telefonuyla bide gece vardiyesiyle hel calisiyor ya.bahanesi.iyi

valla seni cok iyi anliyorum benmki tv bile izlemez ama o telefon varya 24 saat elinde hic birakmaz ben umursamiyorum artik kendi kendinr oyun oynuyo bende biktim artik bisey demekten susuyorum erkeklerin hepsi ayni bide bnmki yatakta hep uzanir oturma odasina bile nadir gelir tv bakar hep yataktadir telefonuyla bide gece vardiyesiyle hel calisiyor ya.bahanesi.iyi

Bahane sağlammış hakikaten :))) bizde de telefon kurdu var. Yapıcak bişey yok artık ama bebis geldiğinde böyle ilgisiz davranırsa s*c*r*m onun çarkına

Bahane sağlammış hakikaten :))) bizde de telefon kurdu var. Yapıcak bişey yok artık ama bebis geldiğinde böyle ilgisiz davranırsa s*c*r*m onun çarkına
bebek gelince bence daha ilgisiz olur bunlar :)) bide doğum zamani eşim izine cikacak 3 hafta simdiden tembihledim o izin telefonla oynama kendini eglendirme izni degil destek icin cikiyorsun diye ama bence bosuna söylüyorum:)

Dun gece sıkıntı başladı gaz sancisi gibi karnimi ovaladim wc ye gittim yok rahatlamadim terleme de artis sabaha karsi anca uyumusum kalktim yine bi agri gaz sancisi gibi yaklasik 10 gundur artan kalca kemiklerim sanki daha da artmis gibi lavaboya girdim ve nisanenin geldigini farkettim dr umu aradim acele etmeden hastaneye gel bakalim dedi ultrasonla kontrol etti bebek yerleşmiş bi ebeler kontrol etsin dedi nst ye gir sancin ne alemde bakalim dedi ebeler alttan muayene etti silinme baslamis 1 parmak aciklik var poşu saglam dediler dr a bildirdiler dr nstsini cekin yollayin bana dediler cekildi sancim henuz baslamamis yeni baslamis dogum sabahi bulur dedi dr ve eve git sancin siddetlenince 5 dk ya dusunce hastaneye gel dediler su an evdeyim siddet artti ama 5 dkya düşmedi agrinin tipi de ayni gaz sancisi gibi ama daha cok popo ağrıyor dua edin bana saglikla kucagima alayim oğlusumu hiç beklemiyordum hatta bu cuma randevu aldim sezeryan icin kanlari vericektim ve gun belli olacakti... artik basladi bakalim sonumuz ne olacak...

Dun gece sıkıntı başladı gaz sancisi gibi karnimi ovaladim wc ye gittim yok rahatlamadim terleme de artis sabaha karsi anca uyumusum kalktim yine bi agri gaz sancisi gibi yaklasik 10 gundur artan kalca kemiklerim sanki daha da artmis gibi lavaboya girdim ve nisanenin geldigini farkettim dr umu aradim acele etmeden hastaneye gel bakalim dedi ultrasonla kontrol etti bebek yerleşmiş bi ebeler kontrol etsin dedi nst ye gir sancin ne alemde bakalim dedi ebeler alttan muayene etti silinme baslamis 1 parmak aciklik var poşu saglam dediler dr a bildirdiler dr nstsini cekin yollayin bana dediler cekildi sancim henuz baslamamis yeni baslamis dogum sabahi bulur dedi dr ve eve git sancin siddetlenince 5 dk ya dusunce hastaneye gel dediler su an evdeyim siddet artti ama 5 dkya düşmedi agrinin tipi de ayni gaz sancisi gibi ama daha cok popo ağrıyor dua edin bana saglikla kucagima alayim oğlusumu hiç beklemiyordum hatta bu cuma randevu aldim sezeryan icin kanlari vericektim ve gun belli olacakti... artik basladi bakalim sonumuz ne olacak...

Yerim yaaaa.. hiç panik olmayın o bebis sağ saglim kucağınıza düşecek hayrisiyla :)) güzel haberlerinizi bekliyorum heyecan sardı beni

Ayy benim de 7 gibi kahverengi ve pembe renk karışımı akıntı geldi. O saatten beri de adet olacak gibi sanci var kasıklarımda. Sona yaklaşıyorum sanırım ;)

Ayy benim de 7 gibi kahverengi ve pembe renk karışımı akıntı geldi. O saatten beri de adet olacak gibi sanci var kasıklarımda. Sona yaklaşıyorum sanırım :KK66:

Aynen öyle bi hastahaneye gittiniz mi peki nedir son durum bildiğim kadarıyla Nisan gelmişsss

Allah saglikla kucagina aldirsin insallah

Ayy takipteyim kızlar :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah oyy ne heyecanlıdır şimdi ya :) kendimi hayal ettim birden :)

Kızlar az önce hastahaneden geldim. 37+6 çıktı bizimki. Kilosu 2.900 ve 3 kg arası.
İdrar kültürü istedi çünkü sarı akintim vardı idrar kültürü alınırken çok canım yandı ya :KK42: bide o arada çatı muayenesi yaptı oh iyi dedi normal doğuma müsait dedi. Cuma günü sonuç için aricam ona göre ilaç yazicakmis ve o ilacı 1 hafta sonra kullanicakmisim. Yarım saat yürü bol bol su iç squat yap dedi. Bide 2 kez nst ye bağlandım birincisinde hareketsizdi sonradan düzeldi. Bide bide tam çıkarken şey dedi bidaha ne zaman gel biliyo musun dedi suyun gelirse 20 dakikada .1 sancin olursa Kanaman gelirse gel mutlaka dedi Nisan gelirse 2,3 gün içinde doğum olur acele etmene gerek yok dedi. İşte böyle kızlar bugün için duyduğum cümleler bunlar.

Doğum gerçekleşti kızlar 16.48 de spinal sezaryen ile doğdu oğlum ;) sabah gelen nisanmis nstde sanci çıktı 2 cm açıklık vardı ilki sezaryen olunca mecbur sezaryen olduk. İyiyiz çok şükür bol bol emisiyoruz ,;)

Back
X