Doğuma Hazırlık Doğuma son 4 hafta lütfen yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
dört hafta sonra bir oğlum olacak fakat hala isim bulamadım lütfen sevdiğiniz veya beğendiğiniz isimleri veya bebeğinize koyduğunuz isimleri paylaşırmışsınız yardımınıza ihtiyacım var

Uzun kısa eski yeni

Hani biz şu tarz isim istiyoruz deyin bari

İnsanlar çok farklı şeyler düşünerek koyuyor kimi kur an da geçiyor diyor kimi Türkçe karakter içermesin diyor

Uzun kısa eski yeni

Hani biz şu tarz isim istiyoruz deyin bari

İnsanlar çok farklı şeyler düşünerek koyuyor kimi kur an da geçiyor diyor kimi Türkçe karakter içermesin diyor
Eski Yen'i isim fark etmez kulağa hoş gelsin anlamı da güzel olsun tabiki☺️

Anlamından pek anlamam ama Sarp ismini çok beğenirim erkeğe yakıştırırım eski isimlerdende Ahmet ismini severim:)

Bence ortalik ruzgar cinar ve topraktan gecilmiyor. Onlardan birini koymayinda ne koyarsani koyun bence :KK48:
Yanlis anlasilmasin bende bu isimleri cok severim ama herkesin oglu ruzgar cinar..
Tuğra guzel bence.. Sonraa Ege fena degil. Sarp olabilir.. Demir.. Gibi :)
Bulamazsaniz da endiselenmeyin yuzunu gorunce koyarsiniz :)

Bence ortalik ruzgar cinar ve topraktan gecilmiyor. Onlardan birini koymayinda ne koyarsani koyun bence :KK48:
Yanlis anlasilmasin bende bu isimleri cok severim ama herkesin oglu ruzgar cinar..
Tuğra guzel bence.. Sonraa Ege fena degil. Sarp olabilir.. Demir.. Gibi :)
Bulamazsaniz da endiselenmeyin yuzunu gorunce koyarsiniz :)
Evet biraz farklı olsa olabilir

Eski Yen'i isim fark etmez kulağa hoş gelsin anlamı da güzel olsun tabiki☺️

Bugün konuştuğum erkek isimleri

Abdurrahman özgür Akif boran Cemal Yasin Aras

Bu sıralar eymen Kayra poyraz Alperen vs popüler

Ahmet Mehmet Ömer zaten hep gündemde

Deniz efe Ege çok bir ara Ata Moda'sı vardı

Burada bir konu vardı mir koyacaklardı bebeğin adını

Ali Ahmet Ömer Asaf Enes Taha Yusuf Fatih Osman; eski isimler candır gerisi heyecandır :KK68:

Sarp söylenmiş birkaç defa ama bence Pars daha güzel. :)

Eser, Mahir, Burak, Aytuğ, Altuğ aklıma gelen isimler şu an.

oglumun adi bertan ege bertan ismi pek duyulmamis bi isim anlami sabahin ilk meyvesi demek ikinci cocugum olcak muhtemelen erkek ona da kuzey efe koymayi dusunuoruz ama ben atlas ares isimlerini cok seviorum :halay:

oglumun adi bertan ege bertan ismi pek duyulmamis bi isim anlami sabahin ilk meyvesi demek ikinci cocugum olcak muhtemelen erkek ona da kuzey efe koymayi dusunuoruz ama ben atlas ares isimlerini cok seviorum :halay:
Allah bağışlasın benimde ikinci oğlum olucak birincisinin ismi Berkant fakat size ares kitapta yazmıyor Aras anlamı iyi hatta Gülben ergen ares koymuştu çok tepki aldı ve yanına Muhammed ekledi

Back
X