Doğuma Hazırlık Doğuma son 4 hafta lütfen yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
onu bilmiodum anlamina hemen bakiorum netten kulaga hos gelio ares tabi anlami ve cocuga koyulup koyulmamasi gerektigi onemli ben yalnizca sanem, rumeysa, kezban ve sarp isminin dinimizde konulmamasi gerektigini biliodum

Bende 21. haftama gidiyorum doktorum 3 bucuk aylıkken erkege benziyor demisti haftaya tekrar gidicem insallah :) Ben bekarken erkek bebegim olursas hep ESER koymayi hayal ettim. Ancak kp vefat ettigi icin esim Babasinin ismini Yani Hamza koymak istiyor. Cok israr ettim bari Hamza Eser koyalim diye ama ikna edemedim tek isim olacak illa diyor :( Ben koyamicam bari sen koy Eser ismini . Koymayi dusunursen haberim olsun :)
Başka tavsiye lütfenn

Bilgehan Artun bir arkadaşım Çağan Ege koyacak bakalım başka Arel var aklıma gelen çevremdekiler Asil Tuğberk şimdilik böyle:KK25:

Oglumun ismi Kuzey
Ömer, Eymen çok var. Busene dizi yuzunden.
Aras kargo sirketini hatirlatiyor bana.
Bertan yazmis biri anlami , soylenisini begendim. Hem az bulunan isim. Cevremde olmamasi tercihimdir.
Ege
Arel
Çağan
Çağın
Barlas
Demir
Ahmet
Tanay

benımde bebegım erkekmıs gıbı gelıyor o yuzden erkek ısımlerı dusundum 4 secenege ındırdım :)
uras , ediz , kaan , ömer
4 ude cok guzel bnce . ali isminide cok severım ama hem bnm hem esımın aılesınde alı efe ve alı ege var.
yiğit cok guzeldır 3 tane yıgıt var aılede :)
yanı cok ucuk ısımlerı sevmıyorum. kız içinde aynı sekılde cok degısmez fıkrım.

benımde bebegım erkekmıs gıbı gelıyor o yuzden erkek ısımlerı dusundum 4 secenege ındırdım :)
uras , ediz , kaan , ömer
4 ude cok guzel bnce . ali isminide cok severım ama hem bnm hem esımın aılesınde alı efe ve alı ege var.
yiğit cok guzeldır 3 tane yıgıt var aılede :)
yanı cok ucuk ısımlerı sevmıyorum. kız içinde aynı sekılde cok degısmez fıkrım.
Uras i cok begeniyorum unutmusum yazmaya. Saglicakla kycaginiza alin. Erkek ismi cok zor. Kiz daha cok gibi tipki kiyafet konusu gibi kızlar bir adim daha şansli

Uras i cok begeniyorum unutmusum yazmaya. Saglicakla kycaginiza alin. Erkek ismi cok zor. Kiz daha cok gibi tipki kiyafet konusu gibi kızlar bir adim daha şansli
evet sanırım oyle kızlar ısım konusundada şanslı :) hayırlısı olsun hepimiz için. sağlıkla gelsin bebeğiniz. bı surprız olup ıcgudulerım benı yanıltmazsa ben ozellıkle urası ıstıyorum cok guzel bı isim bencede :)

Back
X