doğuma son bir-iki kala neler yaşadınız....

asito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
106
0
96
Bitlis
arkadaşlar bende erken doğum riski vardı.şuan 38+1 deyim.12 haziran son gün bakalım artık kısmet hangi güne.ama çok rahatsızım yürümekte,oturup kalkmada,uzanmada çok zorlanıyorum.karnımda iyice aşağı indi.ama bebek daha doğum kanalına girmemiş.sizce doğum yakınmı ?fikri tecrübesi olan arkadaşlar.doğuma son günlerde ne gibi belirtiler yaşadınız .yazarsanız sevinirim..

bu sıkıntıları bence son haftalarda hepimiz yasıyoruz.ayrıcada seninki artık erken doğm olmaz.insallah sağlıkla alırsın kucagına annesi bebişini

bu sıkıntıları bence son haftalarda hepimiz yasıyoruz.ayrıcada seninki artık erken doğm olmaz.insallah sağlıkla alırsın kucagına annesi bebişini

canım benim artık erken doğum değil tabi.ben sadece merak ettim.acaba yaşadıklarım doğumun habercisimi diye merak ettim.inşallah hepimiz bebişleri sağlıkla alırız kucağımıza ve sende canım....

ben kasılmalarım artmıştı,akıntım çoğalmıştı,vajinam acıyordu yürüken hatta doğmdn 3 gn önce yürümeye çıkmıştk eşimle 3-4 adım snra geri döndk,o derece:1:
gerçi doğum yaptm gn de btn gn sokaklarda gezmiştm ama:1:

bi de bebeğin kafası çok aşağıdaydı kafasını hareket ettirkçe vajinanın içinde gbi hssediodum,canımı da acıtıyodu birazcık,he bir de her kafasını oynattğnda akıntım geliyodu.

doğum sancılarımı da tarif edeyim:
önce kasılma geliyodu,normalde olanlardan daha kuvvetli bi kasılama bu,snra adet sancısı gbi bi sancı giriyodu kasıklarıma snra da o sancı belime yayılıyodu,bunlar toplamda 30 sn den uzun sürüyodu.
hatrladklarım bunlar.

allah sağ salim bebeklerinize kavuşmayı nasip etsn inş.

ben kasılmalarım artmıştı,akıntım çoğalmıştı,vajinam acıyordu yürüken hatta doğmdn 3 gn önce yürümeye çıkmıştk eşimle 3-4 adım snra geri döndk,o derece:1:
gerçi doğum yaptm gn de btn gn sokaklarda gezmiştm ama:1:

bi de bebeğin kafası çok aşağıdaydı kafasını hareket ettirkçe vajinanın içinde gbi hssediodum,canımı da acıtıyodu birazcık,he bir de her kafasını oynattğnda akıntım geliyodu.

doğum sancılarımı da tarif edeyim:
önce kasılma geliyodu,normalde olanlardan daha kuvvetli bi kasılama bu,snra adet sancısı gbi bi sancı giriyodu kasıklarıma snra da o sancı belime yayılıyodu,bunlar toplamda 30 sn den uzun sürüyodu.
hatrladklarım bunlar.

allah sağ salim bebeklerinize kavuşmayı nasip etsn inş.

canım çok saol cevabın için çok aydınlatıcı.bende aynı şeyleri yaşıyorum .geceler kabus gibi zaten bebişinede allah uzun ömürler versin:80:

evt kadaşlar anlattığınız vajinal baskı ve acımalar bende de hat safhada hareket ve yürüme zorluğu baskı ile beraber devam etmekte olup düzensiz kasılmalarım var bende 38+0 da normal doğum yolundayım mübarek gecede rahat kolay sağlıklı normal yolla doğumlarımızı yapar bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah çook dua edelim :)

Adet sancisi gibi agri geldimi kasiklara doğum basliyo demektir.
İlk dogumumdu ve erken gelince oğlum ne olduğunu anliyamadm.o gün yol yuruyemedim agrilarim git gide artıyordu ilk basta ara ara girdi daha sonra siklasti.ayni adet sancisiydi.daha sonra suyum gelince doguruyorum dedim.baya bi maceraliydi benim Doğumum.yine hamileyim 21 haftalık ve inş erken gelmez bu sefer ve artik tecrubeliyim.
Allah herkesin doğumunu kolay yapsin inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benımde nısanım geldı beş gun oldu ama hala sancım yok bazen sancı gelıp gııdıyo ama bı cıkaramadım su bebişimi ya

Hanimlar, benim oglumu normal dogumla bekliyoduk. Normal gunune iki hafta kala karnimda ters dondu ve doktor iki gun sonrasi icin sezeryan gunu verdi. cantamizi aldik doguma diye gittik. son kontroller yapilirken oglumun yine dondugunu ver normal dogum pozisyonuna geldigini soyledi doktor ve nst icin hergun hastaneye gitmemi soyledi. iki hafta sonra normal dogum gunu geldiginde oglum hala kanala girmemisti ve doktor normal dogum icin birkac gun bekleyelim dedi. iki gun sonra yine nst cektirmeye gittim. doktor sonuclara bakti ve hemen cati muayenesi yapti. oglum kanala girmis, acilma baslamis hatta sancilarim da baslamis ama hafif siddette oldugu icin farketmemistim. aonuc olarak sabah dokuzda yatisim yapildi ve ogleden sonra dorde kadar dogum sancisi cektim ama oglum icerde kaka yapmisti ve israrla dogmuyordu. doktor her yarim saatte bir kontrol etti en son saat dortte mekonyum koyulastigi icin apar topar ameliyathaneye aldilar beni ve dort bucukta sezeryan sonrasi oglumu kucagima almistim. ben normal dogumu cok istedim. doktorum da normal dogum taraftariydi ama ne demisler "insan plan yaparmis, kader kis kis gulermis" stres yapmayin. Allah hepinizin yardimcisi olsun. unutmayin ki, stres kadar bebeginize hicbirsey zarar vermiyor. hatta bebek bekleyen arkadasim sigarayi birakamamisti. doktoru kendini strese sokmadan yavas yavas birakacaksin, cunku stresin bebege verdigi zarar cok buyuk demisti

Back
X