doğuma yakın son günleriniz nasıldı?

cimcimcime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
41
1
46
İstanbul
arkadaslar ikiz bebek beklıyorum tüp bebekle hamıle kaldım bu sene temmuzda sınava gırmek ıstıyorum kpss ye fakat tam 35 ıncı haftamda olacagım hersey normal gıderse sınav modunu kaldırabılırmıyım vede sınava calısma süreci benim erken dogurmama neden olurmu.hepmı yatılıyor bu son günlerde cok merak edıyorum lutfen yardım:S ona göre sımdıden calısmaya baslamam gerek:)

herkesin hamileliği aynı gitmiyor ama genelde o dediğin haftalarda zorlanırsın gibime geliyor canım.belki doğum yapmış olursun.doğum yapmamış olsan bile 35 inci haftada saatlerce sırada oturup soru çözmek zor oluyor.bende açıköğretimde sosyoloji okuyorum 24 haftalıkken sınavım vardı.resmen baygınlık geçirecektim.hiç oturamadım.o sıra altıma battı resmen.ogün bide karnım aşırı derecede kaşınıyordu bu yüzden de oldu biraz.son sorulara hiç bakamadım çıktım sınavdan.2 hafta önce yine vardı yani 30 haftalıkken hiç gitmedim bu sefer.artık hiç oturamıyorum çünkü 15 dakika otursam kasıklarıma çok fazla ağrı giriyor en iyisi yatmak.okulu artık ne yapıcam hiç bilmiyorum.dondursam sonra okuyabilirmiyim acaba diyorum ama zor gibi.
eğer iyi hissedersen o haftalarda girersin ama zorlanırsın gibime geliyor.

Son düzenleme:
28 haftadan onra evden dışarı çıkamamıştım..ve nerdeyse hiç uyuyamıyordum.. çünkü yatamıyordum ağırlıktan... 32 haftada 1 saat avm ye gittim uzaydan gelmişim gibi bakmışlardı..devasa bir karnım vardı

illa herkes yatcak diye bişey yok canım oda nerden çıktı son güne kadar çalışanlar var bu sitede ama oturup soru çözmek onıun stresi felan bilmiyorum evde deneme sınavı çözüp kendi durumuna karar ver ben son günler her akşam eşimle nerdeyse 2 saat yürüyüş yapıyordum ama oturmaya gelemiyordum koca göbekle oturmak zor oluyor yatmakta aslında en rahat yürümek bence son zmanlar tabi yavaş yavaş zorlamadan

ben 37.haftada doğum yaptım..son bi ay kala hep yattım sancım falan olmadı ama erken doğum olma ihtimali her zaman ikiz gebelikte var olduğu için yatmam gerektiğini söyledi doktor...stres falan bence bu dönemlerde pek iyi olmaz Allah korusun...sınava başka zaman da girebilirsin...bence ertele derim kendini de bebişleri de sıkıntıya sokma...

sağıma soluma dönemiyordum .uyuyamıyordum ,yürümekte ,oturup ,kalkmakta zorlanıyordum.sumo güreşçisi gibi olmuştum.son ay nefes almakta zorluk yaşadım yemek yerken bile zorlanıyordum.benim doğumumun yaklaştığının habercisi gibiydi bu şikayetlerim.son hafta bel ağrısı ve kasık kramplarından duramadım.

ama kişiden kişiye farklılık gösterebilir.sen kendini fazla yorma ,stres yapma.bolca dinlen

şimdiden Allah analı babalı büyütsün.

kişiden kişiye değişir canım ben de tüp bebek ile hamile kaldım hiç bir sorun yaşamadım erken doğum tehdidi falan yat falan demedi doktorm ama son ayda hareketlerini sınırlandır dedi . son zamana kadar çok rahattım bu arada 35+6 da doğum yaptım sandalyede oturamıyordm artık uzun süre ve karnım da çook kocaman olmuştu.bunlar seni zorlayabilir. bir de insan kendini tanır mesala sınav sende büyük bir stres yapmayacaksa kendini iyi hissettiğinde çalış ve bir şansını dene derim doğum yaparsan ya da çok ağırlaşırsn girmezsin belki de meleklerinin kısmeti vardır kazanırsın hem ders çalışmak seni oyalar belki kendini çok dinlemezsin Allah sağ salim kavuştursn yavrularına.

Back
X