dogumda fazla yada yanlis ikinmak.gozun kanlanmadi.yuzde kirmizi noktalar

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
hanimlar dogum yaptim iki gun oluxor.cepten giriyorum nete.benim icin cok rahat degil.neyse benimle ayni sey yasaxan varmi acaba.dogumum zor oldu. cok sanci cektim.fazla siktim kendimi.ikinmak zor oldu.dogum bitti gozlerime kan oturdu ve yuzum kirmizi noktalarla dolu.doktor cok ikindin siktin kendini dixor bu nedenle boyleolmus.kendiliginden gececek dedi.ama goruntum cok kotu.vampir gibiyim.basina gelen varmi yada duyan.cabuk gecmesi icin ne yapabilirim.

canım öcelikle bebeğin hayırlı uğurlu ve sağlıklı olması dileğiyle. Bende aynı şeyi yaşadım 12 saat sancının sonunda doğumumu yaptım gözlerim kanladı ama bildiğin kan oturdu beyaz yerler kıpkırmızıydı. yüzümdede kırmızı lekeler vardı. hergün banyo yaptım hem sütümede iyi oldu sıcakda iyi geldi. yarı kırkımda geçmişti. ben bişey yapmadım. daha doğrusu aynaya falan bakmadım moralim bozulmasın diye. bebeğime baktım onun güzelliğinde arındım...
geçmiş olsun.. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ayyy ne sanslisin cnm normal bi sekilde dogurmusun..brklr gecer bakalim cnm sikma canini

kizlar burda fazla cevap alamadim ama su anda bende bu durumdan tecrübeli biri olarak ayni sey basina gelenler icin sunu söyleyim.. benim gözlerime kan oturmustu ve yüzüm bildiigniz alerji gibi kirmiziydi cok feci bir görüntü vardi..ama 15 gün icersinde gecti..ama moralm cok bozulmustu..yanlis ikinmayin arkadaslar..alttan kaka yapar gibi ikinin :):) zira ben beceremedim..kafayi patlattimmm:):)

Back
X