arkadaşlar 22 haftalık hamileyim.dün oğlumun sınıf arkadaşına lösemi teşhisi kondu.canım çok sıkıldı.yavrucak henüz 11 yaşında.
ben de araştırdım biraz doğum sırasında göbek bağından alınıp saklanan kök hücre,bu derde devaymış.
ama türkiyede ne aşamada,en güvenilir nerde,nasıl yapılır,o konuda emin olamadım.bu konuda bilginiz var mı.
arkadaşlar 22 haftalık hamileyim.dün oğlumun sınıf arkadaşına lösemi teşhisi kondu.canım çok sıkıldı.yavrucak henüz 11 yaşında.
ben de araştırdım biraz doğum sırasında göbek bağından alınıp saklanan kök hücre,bu derde devaymış.
ama türkiyede ne aşamada,en güvenilir nerde,nasıl yapılır,o konuda emin olamadım.bu konuda bilginiz var mı.
Yanlış bilmiyorsan Türkiye'de göbek kordon kanını saklayan 6 tane merkez var. Göbek kordon kanı bankası yazınca çıkıyor. Maliyetli bir yöntem diye biliyorum. Doğum yapmadan önce bu merkezlerle irtibata geçmeniz gerekiyor ve doğumu yaptıracak doktorla birlikte hareket etmeliler. Bu merkezlerle irtibata geçerseniz daha ayrıntılı bilgi alacaksınızdır. Allahım kimselere böyle bir dert vermesin, yavrucağın tez vakitte şifasını versin inşallah. Allahım kimseleri evlat acısıyla sınamasın, evlatlarımızı nazardan, kazadan, beladan korusun
tavsiye edebileceğiniz şirket var mı acaba?güvenilir bir yer olsun istiyorum artık az kaldı doğuma bir an önce şirket konusunda karar vermem lazım özelden emsaj atarsa arkadaşlar sevinirim