Doğumdaki kalabalık ortam

Bbeste112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
10
2
1
34
kızlar hastaneye yatıcam Doğum icin ben sancı çekerken hastanede acıyan gözle bakan aile akraba arkadas istemedikte eşimle ortak kararımız Doğumhaneye girdiğim zaman haber verelim dedik ikimiz başbaşa olucaz Doğuma kadar sizin hastane durumları nasıldı

Annemler ve eşimin annesi vardı. Bebek doğunca akrabaları vs aradılar. Doğumdan sonra nöbetleşe durdular. Gece 2de gittik. Sabah 11 doğuma kadar yanımdalardı. Aksama kadar annem durdu. Akşam sabaha kadar kv durdu. Sabah 10da evimize döndük.

Bu arada şancı deyince :))))
Ben hep şancı gelince anlamazsam diyorsun. P sürekli sancılar gelince annem görsün mu nasıl oluyormuş dedi. Hicbir şey duymak istemiyorum kapayın çenenizi dedim:)) annem kv kolundan tuttu dışarıda beklediler. Şancı boyunca eşim yanımdaydı. Normalde eş yanında olmuyormuş ama benim doğum yaptığım gün en kalabalık gündü. Kimse bir şey demedi. Oyu de oldu o çocuk ne acılarla doğuyor gördü. Çok yardımcı oldu sağ olsun ama epey bir o halimi unutamadı bana yaklaşamadı. O da eksisi idi.

Suan kızım içerde halaylara horonlara başladı sanki tek degil ikiz doğuruyorum ilk dogumum eşimde basımda çok acıyormu diyor kolaysa sen dogur diyip yakasına yapısıcamda yapısamıyorum

evet mercan hanımın keyfini bekliyoruz(kızımın adı mercan olucak) sancı tavan ama hanım efendinin su kesesi patlamadı

Adı çok güzel. Sağlıkla gelmiştir inşallah. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sormak istediğim bir şey olursa çekinme.

Ben de sadece eşim ve annelerimiz olsun istiyorum, daha ilk bebeğimiz, ne yaşayacağız, nasıl hissedeceğiz bilmiyoruz, bize özel olsun, her kafadan dan dan ses çıkmasın istiyorum ama ne mümkün. Dayılar, teyzeler, halalar, amcalar herkes kendince planlar yaptı bile

Doğumu anlatır mısınız?
Aman dogumu dinleyip ne yapacaksiniz ?herkesin farkli farkli oluyor. Doktorunuzla iletisiminiz iyi ise korkmayin. Zamaninda gelsin bebiscik insallah. Normal sezeryan fark etmez saglikla gelsin gerisi onemli degol. Bir sekilde toparliyor insan.

Aman dogumu dinleyip ne yapacaksiniz ?herkesin farkli farkli oluyor. Doktorunuzla iletisiminiz iyi ise korkmayin. Zamaninda gelsin bebiscik insallah. Normal sezeryan fark etmez saglikla gelsin gerisi onemli degol. Bir sekilde toparliyor insan.
İnşaALLAHHHH. Yine de insan korkuyor son zamanlarda

helal olsun sıze cok ornek guzel bırsey yazdınız
dogum yapacak herkes dogumu merak eder ve korkar ve aynen bunu duymak ıster aslında ...
bebısınız hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı olsun ömru bahtı guzel olsun ınsallah tebrık ederım :)

İnşaALLAHHHH. Yine de insan korkuyor son zamanlarda
hıc korkma o an oluyor gecıyor
eger oyle cok korkulacak bırsey olsa ınsanlar 1 den fazla cocuk dogurmazlardı dımı ama :)
hayırlı guzel kolay dogum dılerım

Allah razi olsun. Amin insallah. Ayni dileklerle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…