Doğumu anlatır mısınız?Canım ben dogurdum bile suan büyütüyorum Esin’le konus ortak bir karar ver dogumdan sonra gelsinler
Aman dogumu dinleyip ne yapacaksiniz ?herkesin farkli farkli oluyor. Doktorunuzla iletisiminiz iyi ise korkmayin. Zamaninda gelsin bebiscik insallah. Normal sezeryan fark etmez saglikla gelsin gerisi onemli degol. Bir sekilde toparliyor insan.Doğumu anlatır mısınız?
İnşaALLAHHHH. Yine de insan korkuyor son zamanlardaAman dogumu dinleyip ne yapacaksiniz ?herkesin farkli farkli oluyor. Doktorunuzla iletisiminiz iyi ise korkmayin. Zamaninda gelsin bebiscik insallah. Normal sezeryan fark etmez saglikla gelsin gerisi onemli degol. Bir sekilde toparliyor insan.
helal olsun sıze cok ornek guzel bırsey yazdınızAman dogumu dinleyip ne yapacaksiniz ?herkesin farkli farkli oluyor. Doktorunuzla iletisiminiz iyi ise korkmayin. Zamaninda gelsin bebiscik insallah. Normal sezeryan fark etmez saglikla gelsin gerisi onemli degol. Bir sekilde toparliyor insan.
hıc korkma o an oluyor gecıyorİnşaALLAHHHH. Yine de insan korkuyor son zamanlarda
Amin inşaALLAH canım tüm hamilelere ve isteyen herkese nasip etsin RABBİM.hıc korkma o an oluyor gecıyor
eger oyle cok korkulacak bırsey olsa ınsanlar 1 den fazla cocuk dogurmazlardı dımı ama :)
hayırlı guzel kolay dogum dılerım
Allah razi olsun. Amin insallah. Ayni dileklerle:)helal olsun sıze cok ornek guzel bırsey yazdınız
dogum yapacak herkes dogumu merak eder ve korkar ve aynen bunu duymak ıster aslında ...
bebısınız hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı olsun ömru bahtı guzel olsun ınsallah tebrık ederım :)
Amin insallahAmin inşaALLAH canım tüm hamilelere ve isteyen herkese nasip etsin RABBİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?