Dogumdan geldim!

umutlardunyasi

sydney
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
288
7
96
- Yurtdışı
Selam kizlar. Bir hafta once doguma gidiyorum baslikli konu ile dualarinizi istemistiim. Cevaplarinizi gordum, cok mutlu oldum. Sonunda dogumdan geldim. ALLAH a sukur 4 gunluk bebegim var adi Cagla. Vakit bulup giremedim. Anne olmak cok guzel ve yorucuymus. Uykuyu adeta unuttum. Ama coook mutluyum. ALLAH a cok sukur. En kisa zamanda dogum hikayemi de yazacagim. Insaallah ALLAH tum isteyenlere de bebek nasip etsin. Hepinizi opuyorum. Vakit buldugumda gorusmek uzere.

Umutlardunyasi.

Selam kizlar. Bir hafta once doguma gidiyorum baslikli konu ile dualarinizi istemistiim. Cevaplarinizi gordum, cok mutlu oldum. Sonunda dogumdan geldim. ALLAH a sukur 4 gunluk bebegim var adi Cagla. Vakit bulup giremedim. Anne olmak cok guzel ve yorucuymus. Uykuyu adeta unuttum. Ama coook mutluyum. ALLAH a cok sukur. En kisa zamanda dogum hikayemi de yazacagim. Insaallah ALLAH tum isteyenlere de bebek nasip etsin. Hepinizi opuyorum. Vakit buldugumda gorusmek uzere.

Umutlardunyasi.

çok sevindim allah kazasız belasız analaı babalı büyütmeni nasip etsin.ayy nasıl bir duygu yaa ilk çocuğunmu canım.çok merak ediyorum o duyguyu darısı bana da inşallah
belki rabbim bukadar duama karşılık "ol "demiştir .bellimi olur

Allah bağışlasın güle güle büyüyün:) bebeği bolbol koklayın öpin benim için

Son düzenleme:
canım benim ne mutlu sana gözün aydın.bebişine ve sana sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.benim yerime bol bol kokla fıstığıopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ayyy sevindirik oldum şimdi nedense. çokk çok öpüp koklayın çağlayıŞeniz Allah analı babalı ve saglıklı buyutsun.opuyorumnanaktan:nazar: ayrıca annelik dünyanın en güzel şeyidir bunu unutmayın:kedi: Rabbim her birimize bu duyguyu tattırsın inşallah

Son düzenleme:
Allah analı babalı büyütsün. ay ben ne zaman kavuşacağım bebeğime. 39. haftaya girdim ve dört gözle bekliyorum büyük günü...

Gözün aydın canım a.s.
Rabbim analı babalı büyütsün ve de anne olmayı bekleyen herkese bu duyguyu tattırsın

Allah analı babalı büyütsün canım...
Rabbim evladının acısını göstermesin...:Saruboceq:

cok sükür, gözün aydin cnm allah anali babali büyütsün insallah, bende bunlari söylemek istiyorum okadar uzak geliyo ki zamanda gecmiyo ama bende birgün burdan doguma gidiyorum diyecem insallahhh

Back
X