Dogumdan Hemen Sonra Olmezmis

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
36
Hatirlayan vardir belki daha öncede konu acmiştim bebegim nasil dogacak https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/bir-derdim-var.154/ ve gecen gun en iyi drlardan bir olarak gosterilen bi profesorun yanina gittim olumlu bi sey soylemedi ve dedi ki Allah bilir ama dogduktan hemen sonra olmez ....dunyam basima yikildi....ve su son ayim nasil gecicek bilmiyorum.Bebegimin gelişim geriliği falanda varmis. Su belirsizlik ...daha once benzer durumda olan ve normal dogan bebekleriniz var mii??

Allah acil sifa versin. Bebeginizde ne gibi bulgular buldular, ayrintili ultrasonda bir sorun tespit etmisler miydi? Eski konunuzu okumaya calistim ama sinirlama getirmissiniz okuyamadim o yuzden soruyorum kusuruma bakmayin

Allah acil sifa versin. Bebeginizde ne gibi bulgular buldular, ayrintili ultrasonda bir sorun tespit etmisler miydi? Eski konunuzu okumaya calistim ama sinirlama getirmissiniz okuyamadim o yuzden soruyorum kusuruma bakmayin
Tum ventrikulerde aciklik var cok olmamak kaydi ile kalbi delik dogduktan sonra (olmez ise)buyudukten sonra ameliyat bacak boyu kisa ve gelisim geriligi var😥😥

Ben anlamadım 🙄 bebeğin ölmemesine mi üzüldünüz başka bir şeye mi?

Neden Dr un önerdiği testleri yaptirmadiniz ? Konunuzu okudum. Sonra da abirsuru varsayimdan bahsetmissiniz. O testler öylesine yapılmıyor biliyosunuzdur herhalde

Ben anlamadım 🙄 bebeğin ölmemesine mi üzüldünüz başka bir şeye mi?
Dogumdan hemen sonra olmez ama sonrasi yasamaz demek istedi..tabi ki yasamasini yurumesini konusmasini zekasinda bi sorun olmamasini saglikli ilmasini istiyorum ama gittigim butun dr bi sorun soyledi

Allahım yanınızda olsun inşallah..mucizesi bitmeyen rabbim..inşallah sizede bir mucize olarak bagışladın bebişinizi..umarım saglığına bir an önce kavuşur..onu size bağışlasın allahım..bir arkadasımın bebegine mongol olacak istersen alalım demişlerdi..hamileliği boyunca hergün agladı ama aldırmayı istemedi..öyle kabul ediyorum dedi.ve bebegini kucagına aldığında bebek saglıklıydı..çok ta güzel..hepimiz ilk şoku atlattıktan sonra bebege isim aradık..ve dedikki armagan olsun..çünkü gercekten armagandı..engelli doğacak istersen alalım denilen bebek..sapasaglamdı..yani diyecegim o ki..allahın mucizesi sizin olsun..

Neden Dr un önerdiği testleri yaptirmadiniz ? Konunuzu okudum. Sonra da abirsuru varsayimdan bahsetmissiniz. O testler öylesine yapılmıyor biliyosunuzdur herhalde
Biliyorum ailevi bir dostum kadin dogum dr onunla epeyi konustum yaptirmamami tavsiye etti kotu bir sonuc ciksa bile yapilacak bi bi sey yok dedi..dogumu beklememi ve bazen yanildiklarini soyledi...

asil sorun kalbindeki delik mi?
yani bir cok cocuk aslinda kalbi delik dogar zamanla kapanir sanirim bu kordonuyla alakaliydi kapanmazsada ameliyat ediyolar
yoksa bacak boyu kisaligi mi en onemli problem

Allahım yanınızda olsun inşallah..mucizesi bitmeyen rabbim..inşallah sizede bir mucize olarak bagışladın bebişinizi..umarım saglığına bir an önce kavuşur..onu size bağışlasın allahım..bir arkadasımın bebegine mongol olacak istersen alalım demişlerdi..hamileliği boyunca hergün agladı ama aldırmayı istemedi..öyle kabul ediyorum dedi.ve bebegini kucagına aldığında bebek saglıklıydı..çok ta güzel..hepimiz ilk şoku atlattıktan sonra bebege isim aradık..ve dedikki armagan olsun..çünkü gercekten armagandı..engelli doğacak istersen alalım denilen bebek..sapasaglamdı..yani diyecegim o ki..allahın mucizesi sizin olsun..
Ins o mucizelerden biride benim melegim olur😥

Biliyorum ailevi bir dostum kadin dogum dr onunla epeyi konustum yaptirmamami tavsiye etti kotu bir sonuc ciksa bile yapilacak bi bi sey yok dedi..dogumu beklememi ve bazen yanildiklarini soyledi...
ya koyduklari teshiste yanildilarsa ve bu testleri yaparken farkederlerse???
erken mudahale ile kurtulabilecek bir sorunsa ve bu testler yapilmadigi icin bu sansta elinizden ucmus gitmis olursa

asil sorun kalbindeki delik mi?
yani bir cok cocuk aslinda kalbi delik dogar zamanla kapanir sanirim bu kordonuyla alakaliydi kapanmazsada ameliyat ediyolar
yoksa bacak boyu kisaligi mi en onemli problem
Kafatasinda su olmasi ve ventrikul denilen bosluklarin olmasi

ya koyduklari teshiste yanildilarsa ve bu testleri yaparken farkederlerse???
erken mudahale ile kurtulabilecek bir sorunsa ve bu testler yapilmadigi icin bu sansta elinizden ucmus gitmis olursa
Oyle bi sansim olsa hic dusunmez yaptirirdim maalesef bir sorun olsa dahi mudahile edilemez??

cnm Allah büyük inŞAllah korktuğun gibi olmaz 🤲 Bununla ilğili türlü hikayeler okudum hasta denilipte sapasağlam doğan bebek çok .. benim oğlum içinde down sendromlu olabirir demişlerdi ama olmdadı çok ŞüKüR içinizi Ferah tutun Herşey Allahtan 🤲🤲

Allah şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallah geçmiş olsun benim arkadaşımın kardeşinin ve yengemin kardeşinin bebegi kalbinde 3 tane delikle dogdu ameliyat oldu kapandı şimdi iç bir sorun yok gayet saglıklılar hatta arkadaşımın kardeşini gecen gün gördüm biyümüş çok güzel bir genç kız olmuş digeride iyi koşup oynuyor Allah sizin çocugunuzada uzun ömürler versin bacak kısalıgı varsada yapılcak bişey yok Allahtan gelene her zaman razı olmalıyız tefekkür içinde olmalıyız bunu unutmayın Allahtan ümit kesilmez belkide bebeğiniz saglıklı dogar doktorlar hasta deyip saglıklı doğanlarda var dua edin inşallah öyle olur sizinde.

Back
X