Tum ventrikulerde aciklik var cok olmamak kaydi ile kalbi delik dogduktan sonra (olmez ise)buyudukten sonra ameliyat bacak boyu kisa ve gelisim geriligi varAllah acil sifa versin. Bebeginizde ne gibi bulgular buldular, ayrintili ultrasonda bir sorun tespit etmisler miydi? Eski konunuzu okumaya calistim ama sinirlama getirmissiniz okuyamadim o yuzden soruyorum kusuruma bakmayin
Dogumdan hemen sonra olmez ama sonrasi yasamaz demek istedi..tabi ki yasamasini yurumesini konusmasini zekasinda bi sorun olmamasini saglikli ilmasini istiyorum ama gittigim butun dr bi sorun soylediBen anlamadımbebeğin ölmemesine mi üzüldünüz başka bir şeye mi?
Biliyorum ailevi bir dostum kadin dogum dr onunla epeyi konustum yaptirmamami tavsiye etti kotu bir sonuc ciksa bile yapilacak bi bi sey yok dedi..dogumu beklememi ve bazen yanildiklarini soyledi...Neden Dr un önerdiği testleri yaptirmadiniz ? Konunuzu okudum. Sonra da abirsuru varsayimdan bahsetmissiniz. O testler öylesine yapılmıyor biliyosunuzdur herhalde
Ins o mucizelerden biride benim melegim olurAllahım yanınızda olsun inşallah..mucizesi bitmeyen rabbim..inşallah sizede bir mucize olarak bagışladın bebişinizi..umarım saglığına bir an önce kavuşur..onu size bağışlasın allahım..bir arkadasımın bebegine mongol olacak istersen alalım demişlerdi..hamileliği boyunca hergün agladı ama aldırmayı istemedi..öyle kabul ediyorum dedi.ve bebegini kucagına aldığında bebek saglıklıydı..çok ta güzel..hepimiz ilk şoku atlattıktan sonra bebege isim aradık..ve dedikki armagan olsun..çünkü gercekten armagandı..engelli doğacak istersen alalım denilen bebek..sapasaglamdı..yani diyecegim o ki..allahın mucizesi sizin olsun..
ya koyduklari teshiste yanildilarsa ve bu testleri yaparken farkederlerse???Biliyorum ailevi bir dostum kadin dogum dr onunla epeyi konustum yaptirmamami tavsiye etti kotu bir sonuc ciksa bile yapilacak bi bi sey yok dedi..dogumu beklememi ve bazen yanildiklarini soyledi...
Kafatasinda su olmasi ve ventrikul denilen bosluklarin olmasiasil sorun kalbindeki delik mi?
yani bir cok cocuk aslinda kalbi delik dogar zamanla kapanir sanirim bu kordonuyla alakaliydi kapanmazsada ameliyat ediyolar
yoksa bacak boyu kisaligi mi en onemli problem
Oyle bi sansim olsa hic dusunmez yaptirirdim maalesef bir sorun olsa dahi mudahile edilemez??ya koyduklari teshiste yanildilarsa ve bu testleri yaparken farkederlerse???
erken mudahale ile kurtulabilecek bir sorunsa ve bu testler yapilmadigi icin bu sansta elinizden ucmus gitmis olursa
Tüm kalbimle diliyorum..Ins o mucizelerden biride benim melegim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?