Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben doğumdan cok korkuyorum ya nasıl yencem bu korkumu. Az kaldı doğuma hayirlisiyla
Benim yaşadığım yerde imkanlar çok kısıtlı cnm hastane kötü o birazda gözümü korkutuyor ya .özelde bile bi suru kötü şeyler duydum of yaa allahım yardım et tüm gebelere ve bana inşallah hayirlisiyla sağlıcakla bebislerimizi kucagimiza alalimBence hiç korkma. Doğum demek aylardır beklediğin evladını kucağına almak demek. Ben gün sayıyorum mesela. Şimdi çok farklı yöntemler var doktorunla sana en uygun doğum şeklini seçersiniz mutlaka. Çok çok korkuyorsan epidural sezeryan yaparsın olur biter![]()
Canım nasılsın cinsiyeti belli oldu mu bebisin..Insan ne kadar korkarsa sancisi o kadar cogalirmis hormonlardan kaynakli o yuzden sakin olmaya calis sadece bebegini kucagina alacagin ani düsün. Benim icin cok erken ama bende acaip korktugumdan arastiriyorum videolara bakiyorum kendimi baya sakinlestirdim simdiden o sekilde ve birkac saat aci cekiceksin sonra yavrun kucaginda o mucize ani dusunmek emin ol sana herseyi unutturur. Güzel olan hersey zor hayatta eger hic olmuyorsa igne vurdurursun onu doktorunla konus hani su epidural normal dogum dedikleri eger diyrsanda ben hic beceremem göze alamam sezeryan ol ama tavsiye etmem. Kendin ve bebegin icin en sagliklisi normal dogum
Iyi tesekkurler agriyla ev temizlemeye calisiyorum vallahi biraz egileyim belim kopuyo resmen sen nasilsin? Malesef randevu carsambaymis bu gun sanmisim :) bekliyoruz ögrenicez insallah hayirlisiyla bakalim. Senin bellimi?Canım nasılsın cinsiyeti belli oldu mu bebisin..
Canım çok tesekkur ederim dua edin olur mu herkesten dua istiyorum hayirlisiyla sağlıkla kolay bi doğum olsun .saniyede 4 bebek diye bir program var natgeo people da. dünyanın dört farklı ülkesinden dört farklı doğum gösteriliyor. insanlar ne şartlarda doğuruyorlar bir görsen şaşarsın. hindistan, senegal... hastane demezsin doğum yaptıkları yerlere. ama nurtopu gibi bebekleri oluyor. hiç merak etme, türkiye' nin neresinde olursan ol, doktor, ebe, hemşire, hepsi sana yardım edecektir. sana en uygun doğum şeklini belirleyin, gerisi hallolur bi şekilde :)
Çok şükur almissin bebisini kucağına cnm darısı benimde başıma inşallah.zaten o boş konuşanlar yüzünden korkuyorum çok fazla korkutuyolar gözümü.hamile insanın yanında korkutularak anlatılır mi ya ister istemez takiyo insan kafasına.ben öyle yapmam asla inşallah kolay geçer doğum ve hemen buraya yazarımKızımı doğurmadan önce bana kız çocuğu zor doğar ilk çocuk sancısı iki gün sürer diyen salaklar oldu. Biraz panik oldum. Sonra kendi kendimi hep şunu dedim iki saate doğururum ben. Açılmam olcak hemde hemen . Hiç acı çekmicem Allah'ın izniyle . Annem bunu Bi çok defa yaşadı anneme bişey olmamış. Dedim ve kızımı 2 saat sancı Doğum hepsi Bi arada dünyaya getirdim şükürler olsun .
Allah razı olsun canım İnşallah kolay olur sağlıkla alalım hepimiz yavrularimizi kucaklarimiza amiinnnİlk herhalde..bilmedigin icin korkuyorsun..egitim alabilirsen egitime git faydasi olur
Hastane degil sen doguruyorsun..ortam onemli ama sen psikolojini saglam tutarsan ortama degil bebegine odaklanirsin..sonucta dogurmak icin gebe kaldin...ins sagsalim kucagina alirsin
Benim belli canım oğlum olacak inşallah benimde belim kopuyor ve basım çok dönüyor hayırlısı ile inşallah bebeklerimizi kucağımiza alırız:)) inşallah seninde hayırlisu ile haberini bekliyorumIyi tesekkurler agriyla ev temizlemeye calisiyorum vallahi biraz egileyim belim kopuyo resmen sen nasilsin? Malesef randevu carsambaymis bu gun sanmisim :) bekliyoruz ögrenicez insallah hayirlisiyla bakalim. Senin bellimi?
Amiinn. Canım gerçekten herkes için dua ediyorum allahım inşallah tüm isteyenleri sevindir bu güzel duyguyu yaşatdiyorum .allahım her isteyene nasip eder inşallah cnminan bana hiç doğumdan korkmadım tek korktuğum sonda taktırmaktı , aklımı yitirecektim nerdeyse çiğlık bağlık bekledim hemşireyi geldi ve kalk dedi inanamadım hiç hissetmedim bile bşunaymış korkum deddim,
şimdi tekrar tedavi oluyorum ve gene aynı sonda taktırma korkusu sarıyor içimi ,
allah hayırlısıyla kurtarsın , sancı çekerken lütfen olmayanlara isteyenlere dualar et , rabbim kabul etsin.
Doğuma girmeden eşim hadi aslanım sen yaparsın bugünü çok bekledik kızımı al gel hemen bana ben çok bekleyemem falan dedi.Çok şükur almissin bebisini kucağına cnm darısı benimde başıma inşallah.zaten o boş konuşanlar yüzünden korkuyorum çok fazla korkutuyolar gözümü.hamile insanın yanında korkutularak anlatılır mi ya ister istemez takiyo insan kafasına.ben öyle yapmam asla inşallah kolay geçer doğum ve hemen buraya yazarım