Doğumdan korkuyorum

cindrellla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
24
0
36
Ankara
Benim sorunum annelikten ve doğumdan korkmam.Çocuğu şu zamana kadar hiç düşünmedim ama artık düşünüyorum sizce normal doğum mu daha iyi yoksa sezaryan mı.Gerçekten doğumdan çok korkuyorum tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)

Benim sorunum annelikten ve doğumdan korkmam.Çocuğu şu zamana kadar hiç düşünmedim ama artık düşünüyorum sizce normal doğum mu daha iyi yoksa sezaryan mı.Gerçekten doğumdan çok korkuyorum tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)

canım 22 şubatta epidural sezeryanla bir kızım oldu. çok ama çok memnunumm. ne doğum öncesinde ne ardından hiç bir acı çekmedim. kızımın doğduğu anı gördüm yaşadım ilk ben gördüm. kesinlikle herkee tavsiye ediyorum. ben kadıköy acıbadem hastanesinde yaptım doğumu. oradakilerin teknikleri ve yaklaşımları da mükemmeldi. güvenilecek bir yer bulabiliyorsanız sezeryan bence en güzeli. evliliğimin 5. yılındayım keşke daha önce doğursaymışımm :)

Canim ben Genel anestezide Sezeryan oldum gerci benimki mecburiydi cokda memnun kaldim aci fazla cekmedim. Ancak kendimi yarim bir anne gibi hissediyorum cevremde görüyorum ne insanlar doguruyor senmi doguramicaksin bence kesinlikle normal dogum yap. Ben ikinci cocugumda normal istiyorum kesinlikle..

sen daha 16 yaşındasın ne çocuğu doğumu Allah aşkına bu yaşta niye buna taktın ki bu kadar daha dur sen daha çocuksun hele şu lafını hiç anlayamadım ne demek bu çocuğu şu zamana kadar hiç düşünmedim ama artık düşünüyorum sanki 5 yıllık evli bir kadın gibi konuşmuşsun 30 yaşında 5 yıllık evli 5 yıl boyunca hiç çocuk düşünmemiş artık düşünmeye başlamış gibi:49:

merakla yazdıklarıma bir açıklama yapmanı bekliyorum insan açtığı konuya bir bakar birşey yazan var mı diye madem doğru düzgün cevap vermeyeceksin niye açtın ki konuyu dalga geçmek için mi:kkk:

Bende merakla bekliyorum gerçekten. Hangi psikoloji içinde bunları yazdığını :12: :)

bak hala cevap yazmamış ya siteye giriyor sürekli bugün de girmiş ama konuya hiç bakmıyor cevap yazmıyor ne yapıyorsun kızım sen niye açtın bu konuyu dalga mı geçiyorsun bizimle insanlar seni ciddiye alıp yaşını falan bilmeden cevap yazıyor senin yaptığına bak oyun yeri değil burası:57::kkk:

Back
X