Doğumdan Korkuyorummmm

coldplay_1701

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
70
26
88
35
Kızlar Merhabalar...
32+3 günlük hamileyim ve sezeryan doğum istiyorum.Daha doğumuma var ama çok korkuyorum. Şimdiden strese girdim.Sezeryan doğum yapan anneler lütfen yardım edin. Sizin yaşadıklarınıza duygularınıza ihtiyacım var...:(

Korkunun ecele faydası yok :)) kendini hiç korkutma boşuna 4 ay önce ben de sezeryanla doğum yaptım ilk bebeğim ilk doğumumdu. Hep normal olsun istedim normal olacak diye gittim 12 saatin sonunda sezeryana alındım mecburen. Yine de normal olsun isterdim ama olsun önemli olan doğumdan sonra ikimiz de sağlıklıydık. Her iki şekilde de acı çekiyorsun bu bir gerçek ama sonrasında inan unutacaksın çünkü annelik inanılmaz bir duygu sana tüm acılarını unutturacak oh iyi ki de doğurmuşum yine olsa yine doğururum diyeceksin insallah. Hakkında hayırlısı olsun. Sakın korkma. Sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar diliyorum.

Prenses dogum hap.
Belinden igne vuruyorlar agri sanci hissetmiyorsun.
Gule oynaya dogum. Arkadasim boyle dogum yaptı. Ablamda.
Ama ablam hollandada yapti. Orasi ve burasi arasinda cok fark var. Ablami bi monitore bagladilar kablolar vardi. Sancisi geldigini monitordan goruyorlardi ona gore komut veriyorlardi ikin diye filan. Birde agri kesiciyi belinden vurduklarinsa ablam agri cekmiyorum ama ikinma hissi geliyordu demişti.
Arkadasim te de ayni yontemle dogum yapti. Dogurmayi beceremedim dedi. Kesik atmislar galiba. Agri kesilmis sanci gelmiyor boylelikle ikinma hisside olmuyor. Monitora da baglamamislar. Doktorlarda sancinin nezaman geldigini bilmiyor dolayisiyla.

Yani arastir ogren. Esim izin verse hamile kalirsam bende hollandada dogum yapmak isterdim.
Ama esim bende sahit olmak istiyorim diyor hakli olarak.

Neyse dogum benide hep korkutmustur.

Kızlar Merhabalar...
32+3 günlük hamileyim ve sezeryan doğum istiyorum.Daha doğumuma var ama çok korkuyorum. Şimdiden strese girdim.Sezeryan doğum yapan anneler lütfen yardım edin. Sizin yaşadıklarınıza duygularınıza ihtiyacım var...:KK43:
Benim bi öğretmenim anlatmıştı. Makyaj yapıp, çantasını alıp gitmiş, güle oynaya gelmiş. Zor değildi demişti :) bi De bunca insan olduğuna göre cidden de öyle felaket bi zorluğu yoktur sanırım :)

Teşekkür ederim kizlar çok sagolun. Bebeğimi kucagima alinca aci falan kalmicak biliyorum onun heyecanınida yaşıyorum ama insan psikolojisi işte :)

Back
X