Gebeliğe Hazırlık Doğumdan ne kadar sonra hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İstediniz de mi olmadı yoksa o zaman mi istediniz ben üç gün önce ikiz bebeklerimi kaybettim 21 hafta normal doğum oldu biri üç saat biri bir hafta
Yaşadı en erken ne kadar sürede hamilelik gerçekleşir yoksa içimdeki acı büyüyecek gibi

Ya Rabb'im yardımcınız olsun..bende üç aylık ikiz bebeklerimi kaybettim geçen yıl zaten kolay hamile kalamıyorum diye iki yıl sonra serbest bıraktık ikizlere hamile kaldım kürtaj oldum ondan bir yıl sonra şimdi tekrar hamileyim.insallah bu sefer kucağımıza almak nasip olur ..kendinizi toplamaya çalışın hemen düşünmeyin psikolojiniz rahminiz toplansın..inanın iki düşük yapmış bir kürtaj olmuş kızını zorla kucağına almış biri olarak yazıyorum ki tuvalete gitmek bile zulüm oluyor aynı şeyleri yaşamaktan insan çok korkuyor ve çok yıpranıyor..onun için ara verin derim .sebep söyledi mi doktorlar

Sağ olun hayır daha bir sebep yok kan tahilili idrar vs her şeye bakıldı sonuçları başka başka doktorlara da sordurdum normal korkulacak bir şey yok dedi.Pazartesi kontrolle çağırıldım bakalım ne diyecekler.20. haftamda ayrıntılı ultrason için gitmisken servikal mesafem 18 oldu denildi her hafta kontrol edilecek denil hafta olandan iki gün sonra kanama bel ağrısı ile acile gittim yatış verildi üç gün sanciyi kesmek için ugrasildi bir parmak açılma var denildi ilk bebegimi 15 inde doğurdum diğerini 18 inde biri bir hafta yaşadı biri üç saat şuan adetin üçüncü günü gibi kanamam var ağrım filan yok ama rahim erken toparlanirsa kalabilir miyim rüyalarımda hamile uyanınca elim karnimda boş kalkmak o kadar zor ki ..

Sizin de başınız sağ olsun Allah sabır versin belki kelimeleri bile birlestiremiyormdur kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…