Doğuma Hazırlık Doğumdan önceki bebek alışverişi tahmini nekadar tutar, çok merak ediyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
oda falan yapmicaksanız 500 ya tutar ya tutmaz canım
uygun eşylardan aldığın sürece tabi

oda falan yapmicaksanız 500 ya tutar ya tutmaz canım
uygun eşylardan aldığın sürece tabi

Ciddimisiniz ?
Ben gözümde çok mu büyütmüşüm ne :)

peki buna ana kucağı, kangurusu, yürüteçi, mamasandayyesi de dahil mi. bunun dışında birde elektronik ihtiyaçlarda var malum. termometresi, ateş ölçeri,telsizi vs. ?

ama sen neler alacaksın tam kafanda oturtman lazım neleri size kalacak??
süt pompası falan işin içine girerse fiyat tabi artar anakucağı kalite kalite değişio yürüteçi ilk etapta düşünme zaten mama sandalyeside elzem değil ilk aşamada

bence bi liste yapın h.burada gibi bi siteden tek tek fiyatları yazın yaklaşık maliyet almak istedikleriniz için çıkar ona görede şuradan başliyim diyip alıma başlayabilirsiniz bence

bende 19haftalık hamileyim cinsiyetini ögrendigimizde başlıcaz alışverişe inşallh.
ben liste çıkarttıp alacaklarımı bebek arabası oto kolt.ana kucagı vs diye giyisileri bakım eşyalarını yazdım sonra elektronik.benim ihtiyaçlarımı vs böle çıkardım sanırım bi 1.500 -2 olur çünkü elektrikli şeyleri arabaları falan para tutar.bakım ve giysileri çok tutmaz ama yinede 600 filan olur sanırım..

Allah yardımcımız olsun canım ama senin için biraz erken .. Biraz daha bekle istersen

Ankara'da oturuyoruz bebişimiz Bayram haftası Cumartesi günü 6 aylık olacak, eşimin işten çıkarılma durumu yüzünden odasını döşedik hazırladık .. Bütün kıyafetleri hazır .. Bazasını bile aldık inşallah Allah yatırmayı nasip eder.. Bazası başlığı kıyafetleri beşiği hepsi bize 500 e yakın oldu atlı üstlük 8-10 tane takım aldık 10ar tl ye.. Ama araba filan almadık daha hiç bez mama vs. Öle şeyler almadık ..

şimdiden hayırlı olsun odayı merak ettim , nerden ne kadara aldınız?

Ben beslenme gereçlerini araştırdım ve hem kaliteli hem uygun olsun diyosanız Mamajoo en mantıklısı. Biberon olarak Dr. Brown's da kolik için iyi olabilir. Mamajoonun Aventle eşdeğer kalitede ürünleri var ve hem yeni bi marka olmasından hem de türkiyede üretiliyo olmasından dolayı fiyatları çok uygunmuş. Şimdi bi de joker mağazalarında indirimde. Benim almayı düşündüğüm ürünler şunlar:
Eki Görüntüle 827851 yeni doğan bebekler için anne göğsü yapısına uygun antikolik emziğiyle birlikte 150 ml ikili Pes biberon 40 TL.
Eki Görüntüle 827853 gerektiğinde biberon olarak kullanılabilen 4lü süt saklama kabları 28 TL. Bu arada bibeonlar ve saklama kabları Avent ve Mamajoonun göğüs pompalarına uyumluymuş.
Biberonu saklama kabına dönüştürmek için kapatma haklası saklama kabıyla birlikte 9 TL.
Eki Görüntüle 827865 Emzik saklama kutusuyla birlikte satılan damaklı ortodontik emzikleri 11 TL.
Bunun dışında göğüs pompası sterilizör gibi elektronik ürünlerini de diğer markalarla kıyaslarsan bedava gibi kalıyo. Medela Swing göğüs pompasıyla eşdeğer pompası 185 TL.
5 işlevli sterilizör kurutucu buharda pişirici gıda ve süt ısıtıcı özelliği gösteren makinesi de 170 tl. bunlardan daha uygun modelleri de var 55 TLye kadar düşüyo.
Bu arada ben bu fiyatları Marmara forum jokerde gördüm ama bütün jokerlerde aynıdır heralde.
Eğer bu konuda başka bilgileri olanlar varsa benim için de paylaşabilirler mi?

Ben sadece kiyafetlere anakucagina
Sampuanalara ivir zivirina 85o tl.harcamistim canim

Yatak ve bebek araba dahil degil

Son düzenleme:
alacağınız kalite ve markaya göre fiyat çok değişir. Ben A'dan Z2ye herşeyini aldım sayılır. Bebek arabası, salıncak, port bebe seti, yenidoğan tulum hastane çıkışları ıvır zıvır, bakım ürünleri vs 2500-3000 arası tuttu

ben ocak 14 de doğum yapıcam 31 haftalık hamileyim 1ay önce başladım almaya bebeğin herşeyi tam sadece kozmetik ürünleri hariç yani pişik kremi duş şanpuanı losyonu ,bebek arabası busetti giysileri pattaniyeleri herşeyi 8oo buldu.
şimdi doğum çantamı hazırlama için kendime alışveriş yapıcam pijama göğüs pedi iç çamaşırı gibi ona da bi 300 falan ayırdım.yani hepsini herşeyini 1500 tl olur.

Cnm yaklaşık 3000 tuttu benim alışverişim. Ama göğüs pompasından tut, anne-bebek çantası, bebeğin ıslak mendili, lohusa pijama takımı, bebek arabası, beşiği, mobilyası içinde. Ama gereksiz ıvır zıvır yok, elzem ne varsa onu aldım. Mobilya ve bebek arabasını ortalama birşeyler aldım. Biraz aldığın markaya modele bağlı. 1500 tlyede bebek arabası var 200 tlyede. Şimdiden kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…